ARED (Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği), 37 ülkeden katılımcıların bir araya geldiği FESPA Genel Kurulu ve Sekreterler Toplantısı’na ev sahipliği yaparak baskı sektörünün küresel oyuncularını Türkiye’de ağırlamanın gururunu yaşadı. 17-18 Ekim tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen bu prestijli etkinlikte, ARED’in 24 yıldır endüstriyel reklam ve dijital baskı sektörüne sağladığı katkılar ve uluslararası arenada Türkiye’nin önemi bir kez daha vurgulandı.

ARED (Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği), 37 ülkeden katılımcıların bir araya geldiği FESPA Genel Kurulu ve Sekreterler Toplantısı’na ev sahipliği yaparak baskı sektörünün küresel oyuncularını Türkiye’de ağırlamanın gururunu yaşadı. ARED Başkanı Şahin Acar, etkinliğin açılış konuşmasında, “FESPA ailesinin bir parçası olarak 24 yıldır sektörümüze katkı sağlıyoruz ve bu yıl Antalya’da gerçekleşen bu prestijli etkinlikte, uluslararası arenada Türkiye’nin önemini bir kez daha vurguladık. Türkiye’nin 2001 yılından bu yana 23 yıldır FESPA’nın bir parçası olması bizim için büyük bir onur. 2013’ten bu yana FESPA Eurasia fuarını başarılı bir şekilde düzenliyoruz ve bugün Antalya’da 37 ülkeden temsilcileri ağırlayarak sektörümüzü global arenada temsil etmekten büyük gurur duyuyoruz,” dedi.

Toplantıya Almanya, Avustralya, Hindistan, Güney Afrika, Japonya, Meksika, Sri Lanka ve ABD gibi ülkelerin de dahil olduğu toplam 37 önemli pazardan sektör temsilcileri katıldı. Etkinlikte, dijital baskı teknolojilerinin geleceğisürdürülebilir baskı çözümleri ve pazar genişleme stratejileri gibi kritik konular ele alındı. Bu toplantılar, baskı endüstrisindeki küresel gelişmelere ışık tutarken, Türkiye’nin baskı sektörü oyuncularının uluslararası arenadaki rolünü güçlendirdi.

Katılımcılar, Antalya’nın kültürel ve tarihi güzelliklerini keşfetme fırsatı bulurken, sektördeki iş birliklerinin gelişmesine katkı sağlayan sosyal etkinliklerle de bağlantılarını güçlendirdiler. Türkiye pazarı, uluslararası baskı sektörünün dikkatini çekmeye devam ederken, bu tür etkinlikler sektörün büyümesine ivme kazandırıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın