Acer ve Predator PC’ler, en yeni Swift 14 AI Copilot+ PC ve çevre dostu Aspire Vero 16 dizüstü bilgisayarların da aralarında olduğu birçok modeliyle 2024 Good Design Awards ödüllerinde kazananlar arasında yer aldı. 16 ve 14 inç Swift Go dizüstüler, Aspire C Serisi hepsi-bir-arada masaüstü bilgisayarlar ve yüksek performanslı Predator Helios 18 oyun dizüstü bilgisayarı da Japonya’nın bu en beğenilen tasarım ödülü kuruluşu tarafından G Mark nişanına layık görüldü. Bu ödüller, Acer’ın son teknoloji donanım ve yazılımı en yeni ve modern tasarımla entegre etme konusundaki kararlılığını vurgulayarak, kullanıcıların cihazlarından daha fazla verim almalarını ve sonuç olarak hem işte hem de oyunda kullanıcı deneyimlerini geliştirmelerini sağlıyor. 

Bu yılın Good Design Awards teması olan “Cesur Tutum, Organik Tasarım”, farklılaşmanın, formun, fonksiyonun, tasarım inovasyonunun ve toplumsal etkinin önemini vurguluyor. Acer’ın ödül kazanan modelleri bu kriterlerde üstünlük sağlayarak, şirketin çeşitli ürün portföyünde estetik çekiciliği kullanıcı odaklı işlevsellikle harmanlama yeteneğini ortaya koyuyor.

Acer’ın 2024 Good Design Ödülleri Kazananları:  

  • Acer Swift 14 AI Dizüstü Bilgisayarı (Intel) – Ultra ince ve hafif Swift AI 14, gücünü en yeni nesil Intel® Core Ultra™ işlemcilerinden alırken Copilot+ PC deneyimleri ve tüm gün süren pil ömrü sunuyor. 
  • Acer Swift Go 14/16 Dizüstü Bilgisayarlar – 14 ve 16 inç Swift Go modelleri olağanüstü performans, AI PC özellikleri 2,8K’ya kadar OLED ekranlarla çarpıcı görseller sunuyor.
  • Acer Aspire Vero 16 Dizüstü Bilgisayar – Acer’ın karbon nötrlüğüne olan bağlılığının örneği, Aspire Vero 16’nın tasarımında ve yapay zekaya optimize edilmiş işlemcilerinde karşımıza çıkarken, çevre bilincine sahip, performanstan ödün vermek istemeyen kullanıcılar için ideal bir seçim haline geliyor.   
  • Acer Aspire C Serisi Hepsi Bir Arada Bilgisayarlar – Şık ve yerden tasarruf sağlayan tasarımları, 23,8 ve 27 inç FHD ekran seçenekleri, ergonomik stantları ve yapay zekaya hazır (AI-ready) işlemcileriyle Aspire C Serisi hepsi-bir-arada modelleri, yüksek performans taleplerini karşılarken, her türlü kuruluma sorunsuz bir şekilde uyum sağlıyor. 
  • Predator Helios 18 Oyun Dizüstü Bilgisayarı – Predator Helios 18 oyun dizüstü bilgisayarı, patentli MagKey 3.0 değiştirilebilir WASD tuş başlıklarıyla oyuncular için hassasiyeti ve kişiselleştirmeyi artırarak, PredatorSense™ 5.0 hepsi bir arada uygulamasıyla birlikte daha kısa tuş hareketi ve daha hızlı yanıt süresi sunuyor.  

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın