Anadolu Efes Spor Kulübü partnerliğini beş yıldır devam ettiren Corendon Airlines, Anadolu Efes’in 2024-2025 sezonu Medya Günü’nde özel olarak hazırlanan sette çekilen “Emniyet Talimatları” filmini yayınladı.

Anadolu Efes’in Avrupa’daki deplasman maçlarına kalkıştan varışa konforlu bir şekilde ulaşımını sağlayan Corendon Airlines’ın partnerlik iletişiminde fark yaratan “Emniyet Talimatları” filminde; Kaptan Shane Larkin, Salih Altuntaş, Ercan Osmani, Derek Willis,  Erkan Yılmaz, Vincent Poirier, Darius Thompson, Daniel Oturu, Jordan Nwora, Başantrenör Tomislav Mijatović ve Anadolu Efes’in maskotu Çaylak, Corendon Airlines kabin amiri ile kamera karşısına geçti.   

Uçak havalanmadan önce gösterilen standart emniyet talimatları hareketlerinin basketbola uyarlanması kurgusu ile 12 Creative Agency tarafından hazırlanan filmde, Başantrenör Tomislav Mijatović’in emniyet talimatlarını oyunculara taktik vererek canlandırması, Corendon Airlines kabin amirinin gösterdiği hareketlere Çaylak’ın da eşlik etmesi eğlenceli filme damga vuran kareler oldu.  

Film Anadolu Efes  Spor Kulübü A Takımı Kaptanı Shane Larkin’in “Sevgili Yolcularımız, Corendon Airlines uçağına hoş geldiniz! Ben Kaptanınız Shane Larkin. Kalkış öncesi sizlerle bazı emniyet talimatlarımızı paylaşmak isteriz. Lütfen talimatları ve kabin ekibini takip edin ve güvenli uçun” anonsu ile baıyor.

Sahada sergiledikleri yetenekleriyle pek çok gencin rol modeli haline gelen Anadolu Efesli sporcuların oyunculuk yetenekleri de çok olumlu yorumlar aldı. Anadolu Efes’in sevimli maskotu Çaylak’ın emniyet hareketlerini jestleri ile pekiştirmesi ise filme ayrı bir enerji ve eğlence kattı.  

Filmin Künyesi: 

Marka: Corendon Airlines

Marka Temsilcileri: Osman Tuğral, Derya Ertemiz

Kreatif Ajans: 12 Creative Agency

Ajans Başkanı ve Kurucu Ortak: Zafer Yılmaz, Umut Albayrak

Yapımcı: Rıdvan Gürses

Kreatif Direktör: Can Yılmaz

Reklam Yazarı: Veli Can Şahin

Kreatif Ekip: Veli Can Şahin, Can Yılmaz, Anıl Yüksel, Furkan Kuğu, Metin Toplu, Mertcan Şinik, Çağrı Savtekin

Yönetmen: Can Yılmaz

Yürütücü Yapımcı: Alp Aybar, Murat Albayrak

Görüntü Yönetmeni: Eren Yılan

Kamera Asistanı: Berk Kara

Backstage: Arda Tutkun, Serkan Işın 

Işık: Muttalip Parlak, Ercan Aymaz, Mert Karagöz

Set Ekibi: Ahmet Akbal, Sezgin Geçer, Hasan Ercan

Post Prodüksiyon: Can Yılmaz, Çağrı Savtekin


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın