• Doğaseverler ve kamp tutkunları, sonbahar aylarında açık havada, hem konforlu hem de çevre dostu bir deneyim sunan tekstil ürünlerini tercih ediyor.
  • TENCEL™ elyafların kullanıldığı kumaşlar, açık hava aktiviteleri sırasında kuruluk hissini desteklerken, uzun süreli yumuşaklık ve pürüzsüzlüğüyle hareket özgürlüğü sağlıyor. 

Hava sıcaklıklarının sonbahar mevsimindeki normallerin üstünde seyretmesiyle kamp severler doğanın tadını doyasıya çıkarıyor. Kamp tutkunları, açık havada yapılan seyahatlerinde doğadan ilham alam malzeme ve kıyafet seçimine dikkat ediyor. 

Kontrollü ve sertifikalı ağaç ham maddesinden[1] elde edilen selülozik kökenli TENCEL™ elyaflar, doğanın özünden gelen içerikleri sayesinde kamp-karavan ve doğa severler için en uygun içerikleri sunuyor. 

Hareket hallindeyken etkili nem kontrolü 

Günlük, active ve spor giyimde TENCEL™ elyafların kullanıldığı kumaşlar[2], nemin emilmesine ve salınmasına olanak tanıyarak doğal kuruluk hissini destekliyor. Bu etkili nem kontrol özelliği, ciltte daha kuru bir mikro iklim sunarak kullanıcının termal konforunu artırıyor. Doğada kullanım için hazırlanan koleksiyonlarda fonksiyonellik ve rahatlık da büyük önem taşıyor. TENCEL™ Lyocell ve Modal elyafların kumaşlara sağladığı yumuşak doku ve pürüzsüz yüzeyleri[3] açık havada rahat bir kullanım ve hareket özgürlüğü sunuyor. Kamp yaparken veya doğa yürüyüşlerinde ihtiyaç duyabilecek hafif ve dayanıklı montlar, nefes alabilen tişörtler, suya dayanıklı pantolonlar, doğa aktiviteleri sırasında maksimum konfor ve işlevsellik sunmak üzere tasarlanıyor. TENCEL™ Modal elyaflar ise kumaşların tekrarlanan yıkamalardan sonra bile yumuşaklığını[4] korumasına yardımcı olarak kullanıcı konforunu artırıyor. 

Sürdürülebilirlik kriterlerine göre üretilen TENCEL™ elyaflar, biyolojik olarak parçalanabilir ve gübrelenebilir[5]   özelliğiyle de çevre dostu1 bir kullanım sağlıyor. Doğanın içinde olmayı sevenler, kıyafet seçimleriyle de   doğaya duyduğu saygıyı ve onun korunmasına olan bağlılığı vurguluyor. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın