Dijital dünyada uzun ve karmaşık URL’leri daha yönetilebilir hale getiren önemli bir araç olan kısa link uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. KSLT.ME isimli link kısaltma servisi, kullanım kolaylığı, estetik görünümü, izlenebilirlik, karakter sınırı avantajı, marka bilinirliği, güvenlik, mobil uyumluluk ve içerik yönetimi gibi birçok faydayı beraberinde getiriyor.

Uzun veya karmaşık görünen URL veya IP, adreslerini daha kısa ve yönetilebilir hale getirmek amacıyla kullanılan kısa link uygulamalarına bir yenisi daha eklendi.

Dijital pazarlama ve iletişim alanında hizmet veren Gagarin İstanbul tarafından geliştirilen KSLT.ME isimli uygulama ile dijital içeriklerinizi daha etkili bir şekilde paylaşabilir, izleyebilir ve yönetebilirsiniz. Şirketlerin pazarlama departmanlarının ve iletişim ajanslarının kullanımına yönelik hazırlanan KSLT.ME, kullanım kolaylığı, estetik görünümü, izlenebilirlik, karakter sınırı avantajı, marka bilinirliği, güvenlik, mobil uyumluluk ve içerik yönetimi gibi birçok faydayı beraberinde getiriyor.

Sosyal fayda odaklı link kısaltma hizmeti

Birbirinden farklı ve çok çeşitli link kısaltma servisi arasından KSLT.ME’yi topluma karşı fayda sağlayan sorumluluk projeleriyle şekillendirmek istediklerini belirtenGagarin İstanbul kurucusu Utku Yasavul şunları söyledi: “Link kısaltma ya da URL kısaltma servisleri 2000’li yıllardan beri tüm dünyada kullanılıyor. Bugüne kadar hiperlink kullanma yöntemiyle yüz miyarlarca link kısaltıldı. KSLT.ME link kısaltma servisi de bu teknolojiyi kullanan bir site: https://kslt.me.”

“Bizi diğer link kısaltma sitelerinden ayıran en önemli özelliğimiz KSLT.ME’yi tasarlarken siteyi topluma karşı fayda sağlayan sorumluluk projeleriyle şekillendirmekti. Bu sebeple, internetin ilk dönem fenomenlerinden biri olan Million Dollar Homepage’den esinlenerek; ana sayfasının altında bir pixel reklam alanına yer verdik. Bu alandan elde edilecek geliri sivil toplum kuruluşlarına bağışlayacağız. Bu panoda yer alan 4340 Pixel’in her biri 250 TL’ye satılacak ve 10 yıl boyunca sabit olarak kalacak. Gagarin İstanbul tarafından koordine edilecek satıştan elde edilecek tüm gelir Türk Eğitim Derneği TED’e tam eğitim bursu olarak aktarılacak.”

Açıldığı günden bu yana 30.000’den fazla linkin kısaltıldığı KSLT.ME’yi günde yaklaşık 500 kişi ziyaret ediyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın