Dünyanın en değerli 40 bankası arasında yer alan QNB Group, “uluslararası ve bütünleşik marka mimarisi yaratma” vizyonuyla; operasyonlarını daha verimli hale getirmek, müşterilerine kusursuz bir bankacılık hizmeti sunmak ve sektördeki önemli konumunu daha da güçlendirmek için bundan böyle tüm dünyada faaliyetlerine “tek marka” çatısı altında devam ediyor. Bu kapsamda QNB Bank A.Ş. ticaret ünvanı ve QNB işletme adı ile Türkiye’de faaliyetine devam edecek olan QNB Türkiye, ünlü oyuncuların rol aldığı dört yeni reklam filmini tüm TV, açık hava, dijital mecralar ve sosyal medyada yayınladı.

Sevilen oyuncular Halit Ergenç, Birce Akalay, Mert Yazıcıoğlu ve Elçin Sangu’nun yer aldığı reklam filmlerinde, QNB’nin yenilikçi yaklaşımı ve müşteri odaklı hizmetleri eğlenceli bir dille izleyicilere aktarılıyor. “Herkes QNB’ye Geçiyor” mottosundan yola çıkılan senaryolarda “geçmek” kelimesine çifte anlam yüklenerek; hem QNB Türkiye’nin yeni marka kimliği hem de binlerce insanın neden QNB’ye geçtiği anlatılıyor. 

Oyuncuların farklı senaryolarda QNB’ye geçme sürecini gördüğümüz dört ayrı reklam filmi de 

bankaların “kendilerini ve ürünlerini” övdüğü klişe bir banka reklamı gibi başlıyor. Reklamda bir türlü gerçekleştiremedikleri büyük vaatlerden bahseden bankacıların konuşmalarını yarıda kesen ünlülerimiz, “Reklamı Geç” butonuna basıyor ve neden QNB’yi tercih ettiklerini söyleyerek, QNB’ye geçiyorlar.

“Herkesin QNB’ye geçmesi için bir nedeni vardır” ana fikrine dayalı seride markanın yenilenen imaj unsurlarına da yer verilerek; yeni jingle ve müşterilerin QNB’li olmalarını resmeden yeni marka kurdelesi de hayatımıza giriyor.

Rabarba imzası taşıyan kampanyanın yönetmen koltuğunda ise PToT Film’den Ozan Açıktan oturuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın