Merkezi Londra’da bulunan, bilişim teknolojileri sektöründe pazar araştırmaları yapan ve dünyada 22’den fazla ülkede faaliyet gösteren uluslararası BT araştırma firması CONTEXT, her yıl tüm ülkelerle eş zamanlı olarak BT distribütörlerinin iş ortaklarına yaptığı ChannelWatch Bayi Anketi’nin sonuçlarını açıkladı. Buna göre portföyündeki 200’ü aşkın teknoloji markasının dağıtımını üstlenen ve ülke genelindeki 8000’i aşkın iş ortağı ile Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu olan Index Grup şirketlerinden Index AŞ Yılın Distribütörü (Distributor of the Year) ve En İyi Müşteri Hizmetleri Distribütörü (Best Customer Service Distributor) seçildi.
 
Ayrıca grup şirketlerinden Netex AŞ de “Best Unified Communication Distributor” ve En iyi Katma Değerli (Best Value-Added Distributor) ödülünün sahibi oldu. Böylece Index Grup şirketlerinin layık görüldüğü ödül sayısı 4 oldu.
 
Index AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Bilecik, ödüllerle ilgili şunları söyledi: “Bizim için en büyük güç kaynağı, Index Grup’un varlığını oluşturan iş ortaklarımızdır. Onlar tarafından bu değerli ödüllere layık görülmek, bize duyulan güvenin bir göstergesi ve gelecekteki hedeflerimize ulaşmamızda önemli bir katkı sağlayacak. Elde ettiğimiz bu başarıda emeği geçen tüm paydaşlarımıza ve organizasyonu düzenleyen CONTEXT Türkiye ailesine teşekkür ederiz.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın