Fakir Hausgeräte’nin iyi yaşam odaklı markası iYO, farklı ihtiyaçlara hitap eden yepyeni inovatif ürünlerini görücüye çıkarıyor. Bunlardan biri de sadece havayı temizlemekle kalmayıp, her mevsim rahat ve ferah bir yaşam alanı da sağlayan yeni nesil hava temizleyicileri ve serinleticileri…

Yaşam kalitenizi artırmak için ürün önerileri arayışındaysanız, iYO yanınızda. Hem estetik hem işlevsel iYO’lar, cilt bakımından saç bakımına iyiliğinizi düşünen teknolojileriyle fark yaratıyor. Bunlardan biri de daha temiz ve sağlıklı bir ortam yaratan Air Sense Purifier Hava Temizleyici & Serinletici.

Temiz hava, rahat yaşam

50 m²’ye kadar etkili temizleme kapasitesine sahip Air Sense Purifier ve Air Sense X Purifier Hava Temizleyici & Serinletici serisi, serinletici fonksiyonuyla her mevsim ferah ve rahat bir ortam sunuyor. İyon teknolojisi ve UV özelliğiyle yaşam alanınızda sağlıklı, temiz ve steril bir atmosfer yaratırken, 4 farklı salınım açısıyla her köşeye eşit şekilde temiz hava ulaştırıyor. Gelişmiş filtreleme sistemi, HEPA13, aktif karbon ve antibakteriyel filtrelerle en küçük partikülleri bile etkili bir şekilde yakalıyor ve zararlı kirleticileri, kokuları ortadan kaldırıyor. Otomatik mod, güçlü hava, uyku modu, taze hava modu seçenekleriyle ihtiyacınıza göre konforlu bir hava kalitesi sunan teknoloji, Fakir Home uygulaması ve uzaktan kumanda ile tam kontrol sağlıyor. Ortam aydınlatması özelliği de hava temizleyicinizin bulunduğu ortama yumuşak ve hoş bir ışık katarak hem işlevsel hem de estetik bir dokunuş getiriyor. Hava kalite göstergesiyle anında bilgilendirme yaparak temiz hava deneyiminizi daha da pratik hale getiren cihazın, beyaz ve ahşap olmak üzere iki farklı dizaynı da bulunuyor.

3 inovasyon tek cihazda: Serinletici, ısıtıcı, hava temizleyici

Air Flow 3 in 1 Purifier modeli ise, kişiselleştirilebilir özellikleri sayesinde farklı kullanım ihtiyaçlarınıza çözümler sunuyor. 50 m²’ye kadar serinletici fonksiyonuyla sadece temiz hava sağlamakla kalmayıp ferahlatıcı bir serinlik sunarak yaşam alanınıza konfor getiriyor. Isıtma fonksiyonu ise soğuk günlerde ortamınızı hızla ısıtarak hem sıcaklık hem de temiz hava sağlıyor. Bu çok yönlü cihaz, her mevsim rahat ve sağlıklı bir ortam yaratmanızı kolaylaştırıyor. Uzatılabilir esnek hortumu ve özel başlığı sayesinde giysi ve ayakkabılarınızı güvenle kuruturken, nazik sıcak hava akımı ile eşyalarınızın kalitesini koruyor. Banyo sonrası sevimli tüylü dostunuzu stressiz kurutmanın yanı sıra, battaniye ve yorganı kurutup ısıtarak rahat bir uyku yaşatıyor. Ortam aydınlatma özelliği, bulunduğu alana yumuşak ve hoş bir ışık eklerken, aynı zamanda uyku modunun düşük gürültü seviyesi ve hafif aydınlatması ile ideal uyku ortamını da sağlıyor. 1-8 saat arası ayarlanabilir zamanlayıcı özelliği ile cihaz otomatik çalışıyor ve siz gelmeden ortamın havasını kontrol altına alıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın