Uluslararası  Moda Etkinliklerinin  Acılışı  Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı  Sn.Mustafa Bozbey tarafından gerçekleştirildi.

Tekstil şehri ünvanını taşıyan  Bursa  Dünya Moda merkezlerinden biri olma yolunda ilerlediğini ifade eden Başkan Bozbey gençlerin dinamizmi, üretkenliği ve çabası ile Türk modasının  dünyaya tanıtılması gerektiğini ifade etti. Bursa Fashion WEEK-7  Düş’ün Tasarımı Tasarım Yarışmasında  Finale kalan Birçoğu Ülkenin  Güzel Sanatlar  Fakultelerinde okuyan gençlere  inancının büyük olduğunu ifade ederek sektörden gelen Ödüller  için yarışacak olan finalistlere başarılar diledi. Bursa Fashion WEEK  Sanayi  Eğitim İş birliği  kapsamında yürütülen  çalışmalar bu yıl  Bursa Büyük Şehir Belediyesi Destekleri ile Merinos  Atatürk  Kongre ve Kültür Merkezi  Osmangazi  Salonunda gerçekleşti.

Ülke çapından gelen Finalistlere bir destek de Osmangazi  Belediye  Başkanı Erkan Aydın’da gelerek  Genç Moda  tasarımcılar   Başkanlarının destekleri ile Yarınlara daha da ümit ile yürüdüklerini ifade ettiler.

Genç Tasarımcıların kariyer yolculuklarında destekleyen BWF  Defilelerini gerceklestirdigi  Tasarımcılar Aslı, Abdullah Kuday, Özge Çeliker,  Besna Ceyhan, Mine Bincil yani sıra Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesi MYO  programı Defilesi ve Kız Meslek Liseleri karma defileleri   ile  Bursa Fashion WEEK’in misyonlarindan birinin de Eğitime verilen destektir. Düş’ün Tasarımı Temalı Uluslararası Tasarım Yarışmasının   Jüri Komite Başkanlığını Üstlenen Ülkemizin Tanınmış Moda Tasarımcısı Erol Albayrak’a  Sami Bilge, Yaşariye Doğan, Faruk Saraç,Mustafa Barutcuoğlu,Eda Erdoğan  Ressam  Modacı, Başak Gürsoy,Filiz Dursun Akedemisiyen Düzce Üniversitesi moda Tasarım Bölümü Başk..Ciğdem Dursun Akedemisiyen Düzce Üniversitesi ve Asil Çağıl  Koreograf yardımcı oldular.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın