Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, Quocirca’nın prestijli 2024 Baskı Güvenliği Ortamı raporunda Sektör Lideri unvanına sahip oldu.   Bu unvan, Canon’un rakiplerini geride bırakarak küresel çapta tutarlı ve yenilikçi güvenlik çözümleriyle baskı ve belge yönetiminde üstün hizmet sunma konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor.

Quocirca tarafından, ABD ve Avrupa’daki (Fransa, Almanya ve İngiltere) Bilgi Teknolojileri karar vericilerinin görüşlerine dayanılarak hazırlanan raporda Baskı Güvenliği Lideri olan Canon, amiral ürünlerinin baskı yönetimi yazılımı uniFLOW Online ile öne çıkıyor. Yeni Quocirca Raporu’nda da güvenlik teklifinin, Canon’un temel unsurlarından biri olduğu ifade edilerek bu ürünün cihazlar, belgeler ve veriler arasında kimlik bilgilerinin korunması konusunda kuruluşları destekleme gücüne dikkat çekiliyor.

Bununla birlikte Canon, büyük baskı tedarikçilerinin tekliflerine ilişkin içgörüler sunan raporda, iş açısından kritik olan bu segmente yaptığı sürekli yatırım ve inovasyon için takdir edilirken geniş ve kapsamlı portföy, oturum baskı yönetimi platformu, entegre BT ve baskı güvenliği stratejisi, farklılaştırılmış tarama iş akışı ve yakalama gibi özelliklerinin de altı çiziliyor.

Geniş ve kapsamlı portföy

Canon; donanım, yazılım ve hizmetleri kapsayan güvenlik merkezli bir portföye sahip olmasıyla öne çıkıyor. Kapsamlı ürün yelpazesi, çok faktörlü kimlik doğrulama gibi yerleşik gelişmiş güvenlik özellikleri sunan imageRUNNER ADVANCE DX serisi gibi teknolojileri içeriyor.  

Oturum baskı yönetimi platformu

Canon, amiral ürünü uniFLOW Online platformuyla müşterilerin baskı ortamlarında tutarlı ve standart bir güvenlik yaklaşımı sağlayan bir teknoloji sunuyor. Bununla birlikte kullanıcıların istedikleri yerden güvenli bir şekilde baskı almasını sağlayan uniFLOW Online, ekstra bir güvenlik katmanı için ev tipi yazıcıların bağlanmasına olanak tanıyor. 

Entegre BT ve baskı güvenliği stratejisi

Canon; tehdit algılama, cihaz koruma, güvenli yakalama ve yazdırma ile ilgili güçlendirilmiş özellikler sunuyor. Ayrıca Canon, aboneliklerle müşteriler için ayrıntılı cihaz sağlık kontrolü hizmetinin yanı sıra üstün filo yönetimi araçları ve cihaz yaşam döngüsü güvenliği hizmetleri de sağlıyor.  

 Farklılaştırılmış tarama iş akışı ve yakalama 

Canon; geliştirilmiş belge güvenliği özellikleriyle desteklenen, güçlü bir belge yakalama ve iş akışı mirasına sahip yapısıyla rakiplerinden ayrışıyor. Şirketin entegre ve güvenli yakalama ve iş akışı otomasyonu sağlayan bilgi yönetimi platformu, baskı ortamlarının güvenliğini cihazların ötesine taşıyarak belge iş akışını da kapsayacak şekilde geliştirmek isteyen müşteriler için ideal bir çözüm sunuyor. 

Canon Europe Dijital Baskı ve Çözümler İşaretle İnovasyon Başkan Yardımcısı Marc Bory: “Bu önemli rapor, faaliyet gösterdiğimiz ve giderek zorlaşan tehdit ortamına ışık tutuyor. Artık müşterilerimize, mevcut BT altyapılarıyla sorunsuz bir şekilde entegre olan, uygulaması ve yapılandırması kolay, gelişmiş güvenlik çözümleri ve hizmetleri sunmamız her zamankinden daha fazla gerekiyor. Sürekli yenilikçiliğimizin ve müşterilerimizin değişen güvenlik ihtiyaçlarını karşılayan ve bu ihtiyaçları aşan çözümler sunma kararlılığımızın bir kanıtı olarak Quocirca tarafından baskı güvenliğinde lider olarak ödüllendirilmekten mutluluk duyuyoruz” dedi. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın