Çimento sektörünün çatı birliği TÜRKÇİMENTO tarafından iki yılda bir düzenlenen ve sektörün en önemli buluşma noktalarından biri olan Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, bu yıl 17. kez “Üçüz Dönüşümde Çimento Sektörünün Geleceği” temasıyla 2-5 Kasım 2024 tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Golf Resort Belek Hotel’de gerçekleşecek. 

1987 yılından bu yana TÜRKÇİMENTO tarafından iki senede bir düzenlenen Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi bu yılda “Üçüz Dönüşümde Çimento Sektörünün Geleceği” temasıyla çimento sektörüne teknoloji ve ekipman sağlayan ulusal ve uluslararası tedarikçi firmalarla sektörü bir araya getirmeyi amaçlıyor. 

Etkinlikte, sektörün en güncel teknolojilerini, sürdürülebilirlik çözümlerini ve inovatif ürünlerini paylaşmak amacıyla bir araya gelecek olan çimento sektörünün üst düzey yöneticileri ile ulusal ve uluslararası tedarikçiler, sektördeki yenilikleri yakından takip etme fırsatı bulacak.

TÜRKÇİMENTO, en son 2022 yılında uluslararası düzeyde başarı sağlanan etkinliğiyle 629 katılımcı ve 224 firma ile ulusal ve uluslararası çimento endüstrisini bir araya getirerek hem ulusal hem de uluslararası platformda başarısından dolayı takdir görmektedir.

Etkinlikte Öne Çıkan Başlıklar:

• Sürdürülebilirlik ve İnovasyon: Çimento sektörü için sürdürülebilir üretim modelleri ve döngüsel ekonomi çerçevesinde yeni teknolojilerin sektöre kazandırılmasına dair önemli sunumlar yapılacak.

• Enerjide Yeşil Dönüşüm: Yenilikçi enerji çözümleri ile sektördeki yeşil dönüşümün nasıl sağlanabileceği değerlendirilecek.

• Karbonsuzlaştırma: Çimento üretiminde karbon ayak izinin azaltılmasına yönelik çalışmalar, yeni teknolojilerle desteklenecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın