ASAŞ, Türkiye İnovasyon Haftası 2024’te düzenlenen İnovaLİG Şampiyonları Ödülleri’nde “İnovasyon Döngüsü” kategorisinde 2’ncilik ödülüne layık görüldü. İnovasyon ve Ar-Ge odaklı çalışmalarıyla sektörde fark yaratan ASAŞ’ın Genel Müdürü Derya Hatiboğlu, “Ar-Ge ve inovasyona yaptığımız yatırımlar sayesinde, geleceğin teknolojilerine öncülük etmeye ve sektörümüzde fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin lider sanayi kuruluşlarından ASAŞ, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen Türkiye Innovation Week etkinliği kapsamında gerçekleştirilen INOVALIG Şampiyonları Ödülleri’nde İnovasyon Döngüsü” kategorisinde 2’ncilik ödülüne layık görüldü. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törende Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ve TİM Başkanı Mustafa Gültepe tarafından takdim edilen ödülü ASAŞ adına Genel Müdür Derya Hatiboğlu aldı.

Ödüle ilişkin konuşan Hatiboğlu, “Türkiye İnovasyon Haftası’nda aldığımız bu ödül, ASAŞ’ın inovasyon kültürüne olan bağlılığının ve sürdürülebilir başarı hedeflerimizin somut bir göstergesi… Ar-Ge ve inovasyona yaptığımız yatırımlar sayesinde, geleceğin teknolojilerine öncülük etmeye ve sektörümüzde fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

ASAŞ’a “İnovasyon Döngüsü” kategorisinde ödülü ASAŞ Alüminyum Profil ve Kompozit Panel Ar-Ge Müdürlüğü’nün, radikal ve kademeli inovasyon projeleri olan yeşil billet ve batarya taşıyıcı geliştirilmesi için yürüttüğü inovasyon süreçleri getirdi. Ödül, ASAŞ’ın inovasyon odaklı stratejileri, süreç yönetimi ve teknolojik çözümlerle sektördeki güçlü konumunu bir kez daha pekiştirdi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın