100’ü aşkın ülkeye Jet A1 hava yakıtı tedarik hizmeti sunan İstanbul Jet, Dalaman Havalimanı’nda sürdürdüğü yeni yatırımını tamamladı.  

 5 milyon euro yatırımla hayata geçirilen Dalaman Havalimanı Jet A1 Yakıt Depolama ve İkmal Tesisi, yerli ve yabancı tüm havayolu ulaşım hizmeti sağlayan uçak ve özel jet uçaklarına JET A1 yakıt ikmal hizmeti sunacak.

Havacılık sektöründe, Jet A1 yakıtı tedarikinde üstün ve kaliteli hizmetiyle öncü bir konumda bulunan İstanbul Jet, büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. 100’ü aşkın ülkede, 500’e yakın meydanda hizmet veren İstanbul Jet, Dalaman Havalimanı Jet A1 Yakıt Depolama ve İkmal Tesisi yatırımını tamamlayarak, iş ortaklarının, çalışanlarının ve Dalaman ilçe protokolünün katılımıyla hizmete açtı.

Beş (5) milyon euro yatırımla hayata geçen tesis, toplam 4.000 metrekare yüzölçümüne sahip bulunuyor. Havacılık sektörünün önde gelen yakıt tedarikçileri Petrol Ofisi ve THY-OPET’ ten sonra İstanbul Jet, Dalaman Havalimanı’nda üçüncü fiziksel tedarikçi olarak hizmet verecek. Toplam 2 bin 155 metreküp depolama alanı olan tesisin, JET A1 yakıt tedarikinin yüzde 90’ı STAR ve TÜPRAŞ rafinerilerinden sağlanacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın