95’ten fazla büyümeyle yaklaşık 9 bin 200 oteliyle dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, Ankara’daki ilk Trademark Collection by Wyndham şirketinin açılışını gerçekleştirdi. Yeni inşa edilen ve zarif tasarımıyla öne çıkan Boreas Hotel, Trademark Collection by Wyndham , başkentin çok amaçlı yaşam alanları sunuyor.

Wyndham’ın ilk kez 2017 yılında hayata geçirilebilmesi Trademark Collection by Wyndham, konaklama sektörünün “soft brand” segmentinde dünyanın en hızlı büyüyen markaları arasında yer alıyor. Boreas Hotel, Trademark Collection’ın yakın zamanda İstanbul ve İzmir’de açılan otellerinin yanı sıra New York, Berlin, Milano, Doha ve Atina gibi dünyanın en gözde muhafazaki 270’ten fazla oteli de kapsayan küresel portföyüne katılıyor. Wyndham bu açılışla 11 marka altında yaklaşık 120 portföyün yer aldığı Türkiye’de tesis sayısından bazında ve büyük uluslararası otel şirketinin varlığı da güçleniyor.

Mülkiyeti Boreas Gayrimenkul’e ait olan ve yine aynı şirket tarafından işletilen 51 odalı otel, Çankaya’nın merkezi bir yerinde yer alıyor ve Ankara’nın iş ve alışveriş merkezlerine, tarihi yerlerine ve büyükelçiliklere kolay erişim imkanı sunuyor.

Wyndham Hotels & Resorts Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Pazar Yönetici Direktörü Panos Loupasis , “Tradermark markamızın, portföyündeki her bir küresel benzersiz özelliği ve cazibesini öne çıkarıyor. Türkiye’deki otel sahiplerinin olağanüstü deneyimlerini misafirlerle buluşturabilmeleri için pek fırsatlar bulabilirler. Boreas Hotel’in olanaklarıyla birlikte Türkiye’nin bulunduğu bir otel ve bir hizmet sunmak ve bunlar için büyük bir önem verdiğimizi bu pazarda devam ettirdiğimizi vurguluyoruz” dedi.

Boreas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Alper Önel , “Wyndham’ın konaklama sektöründeki eşsiz itibarı ve dünya çapındaki uzmanlığından yola çıkan gönüllü kendileriyle bu ortaklığa imza attık. Marka markası bir yandan Boreas Hotel’in kendine özgü cazibesi ve karakterini muhafaza ederken, aynı zamanda markanın yaygın ağı, kaynakları ve destek hizmetlerinden yararlanmamıza olanak sağlıyoruz. Otellerin bağımsız ruhlarına değer veren bir dünya markasından destek sağlayan bu iş birliği sayesinde, Ankara’daki öğrencilere yüksek kaliteye sahip bir butik deneyim sunabilirz” dedi.

Çağdaş ve butik bir otel deneyimi
Konfor ve yardım duygusu arayan günümüz ziyaretçilerinin paralarını karşılayacak şekilde tasarlanan Boreas Hotel, Trademark Collection by Wyndham, şık bir estetikten daha fazlasını sunuyor. Mimarisinden iç tasarıma kadar bir detay, tasarım anlayışının odak noktası olan zarafet, işlevsellik ve sürdürülebilirlik unsurlarını yansıtacak ve misafirleri içine “bir deneyim sunacak şekilde” düşünüldü.

Tasarımında hayata dayanıklılık projeleri ile onaylı mimari ofisi Artmim’in imzası bulunan otel, taş ve ahşap gibi doğal malzemelerle iç mekanları gün ışığıyla dolduran geniş cam yüzeyler bir arada başarısız oldu. Bu malzeme seçimi sayesinde dingin ve şık bir ortam yaratılırken, aynı zamanda müşterilerin Ankara’nın doğal dokusuyla güçlü bir bağ kurulması sağlanıyor. Geniş lobi alanı misafirlere davetkar ve sıcak bir karşılama sunarken, lobiye olan kış aylarında çeşitli etkinliklerin gösterilmesi için, süslemeler ve çok amaçlı bir alan yer alıyor. İç ve dış mekanlar arasında sürekli geçişler sağlayan tasarım özellikleriyle, misafirlerin şehrin evinde sakin bir saklanmış dinlenmeye sunuluyor. Bistro restoranında ise esneklik öne çıkıyor ve hem günlük öğünlere hem de iş toplantılarına uyum sağlayan bir oturma düzenine yer veriliyor, tatil ve iş amaçlı seyahat edenlerin sorunları birlikte karşılanıyor.

Boreas Hotel, göz alıcı tasarımının yanı sıra Ankara’nın kültürel ve tarihi zenginliklerini ayrılmak isteyenler için ideal bir konum da sunuyor. Misafirler, şehirdeki müzeler, alışveriş mekanları ve Ankara Kalesi gibi tarihi bilgilere kolayca ulaşabiliyor ve entegre butik konforlarıyla kullanım olanaklarından bir arada faydalanmış oluyor.

Ticari Marka Koleksiyonu by Wyndham’a devam ediyor
Dünyanın gözde noktalarında seçkin konaklama seçenekleri arayanlara hitap eden Trademark Collection by Wyndham markası, franchise sahipleri bir yandan Wyndham’ın sunduğu bolluk, hacim, teknoloji ve kapasite kapasitesinden destek alırken, aynı zamanda tesislerin kendilerine özgü özellikleri korumalarına olanak sağlayacak şekilde tasarlandı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın