Unico Sigorta, erken yaşlardan itibaren sigorta bilincinin artırılmasına yönelik olarak çocuklara özel geliştirdiği “İlk Sigortam” ürününü müşterileri ile buluşturdu. Sigorta Haftası öncesi ilk kez satışa çıkan ürün, acentelerin sağladığı destek ile oldukça büyük bir ilgi ile karşılandı.

Çocuklarda sigorta bilincinin gelişmesini desteklemek ve ebeveynlere ek güvence sağlamak amacıyla tasarlanan “İlk Sigortam” ürünü, çocukların kreş, okul veya servis aracında bulundukları süre içinde neden olabilecekleri maddi ve bedeni zararları teminat altına alıyor. Küçük yaştan itibaren sigorta bilinci ve farkındalığı yaratma amacıyla kurgulanan ürün, daha çok çocuğun güvence altına alınabilmesi için uygun fiyatla müşterilere sunuluyor. 

Satışa çıktığı ilk günden itibaren müşterilerin yoğun ilgisi ile karşılanan “İlk Sigortam” ürünü, çocukların okulda cam veya dolap kırması, arkadaşının montunu yırtması, servisin koltuğuna yanlışlıkla zarar vermesi gibi durumlar için güvence sunuyor. 

Lansmana özel her “İlk Sigortam” poliçesi Unico Sigorta ve acenteleri adına yapılacak Hatıra Ormanı’nda bir fidana dönüştü!

Unico Sigorta, gelecek nesillere daha yeşil, nefes alabilecekleri bir dünya bırakmak amacıyla, bu ürüne özel, ilk 10.000 poliçe için Ege Orman Vakfı’na 10.000 fidan bağışında bulunarak İzmir / Menemen’de kurulacak “Unico Sigorta ve Acenteleri Hatıra Ormanı”nın ilk tohumlarını attı.

Konuya ilişkin görüşlerini bildiren Unico Sigorta Genel Müdürü, Ender Güzeler: “İlk Sigortam” ürününe dair şunları ifade etti: “Unico Sigorta olarak topluma karşı sorumluluğumuzun farkında olarak, her yaş grubundan müşterilerimize daha iyi bir gelecek sunmak için sürekli kendimizi geliştiriyor, yeni çözümler üretiyoruz. Eylül ayı itibarıyla müşterilerimizle buluşturduğumuz bu özel ürün ile sigorta bilincini ve farkındalığını küçük yaşlardan itibaren çocuklara aşılarken, çocukların okulda ya da serviste istemeden neden olabileceği zararlara karşı ailelerinin endişelerini de gidermeyi amaçladık. Öte yandan, lansmana özel ilk 10.000 poliçe için Ege Orman Vakfı’na fidan bağışında bulunarak doğayı korumak ve gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak amacını da çocuklarımızın ilk sigortası ile hayata geçirmiş olmak bizi ayrıca heyecanlandıran bir süreç oldu. 10.000 poliçe adedine 2 hafta gibi kısa bir sürede ulaşarak projemize destek veren tüm acentelerimize teşekkürlerimi sunarım. Umuyorum çok yakında ilk fidan dikimini de destek veren acentelerimiz ile birlikte yaparak Unico Sigorta ve Acenteleri Hatıra Ormanı’nı hep birlikte oluşturacağız.” dedi.

Sözlerini sigorta bilincinin ve sigortacılığın önemine değinerek sürdüren Güzeler“Bu vesileyle sektöre değer katan, üreten, emek veren tüm sigorta sektörü çalışanları başta olmak üzere herkesin Sigorta Haftası’nı içtenlikle kutluyoruz.” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın