Elite World Grand İstanbul Küçükyalı’da bulunan The Grill Restaurant, ekim ayında yine dopdolu bir programla misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Ekim boyunca her cumartesi akşamı canlı müzik performansları misafirlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı içindeki The Grill Restauran, akşam yemeklerine canlı müzikle renk katmaya devam ediyor. Ekim ayı boyunca her cumartesi akşamı gerçekleşecek canlı müzik programlarında, deneyimli sanatçılar akşam yemeklerini keyifli hale getirecek. 

Program kapsamında 5 Ekim’de Nur Besin, The Grill misafirlerine geniş repertuarından sevilen parçaları yorumlayacak. 12 Ekim akşamı ise Ender Pekcan, Adalar manzarası eşliğinde canlı müzik performansını sergileyecek. 19 Ekim akşamı mikrofonu Mine Cin alarak akşam yemeğini unutulmaz müzikler eşliğinde keyifli kılacak. 26 Ekim’de ise Emre Poyraz keyifli performansıyla sahne alacak.

Şehrin yemek ve eğlence kültürüne yeni bir renk katan The Grill’de canlı müzik eşliğinde birbirinden lezzetli akşam yemeği alternatifleri için yerinizi şimdiden ayırtın. Rezervasyonlarınızı 0216 458 90 50 veya 0531 260 51 10 numaralı telefon üzerinden yapabilirsiniz.

The Grill’in ekim ayı programı şöyle;

5 Ekim 2024 – Nur Besin

12 Ekim 2024 – Ender Pekcan

19 Ekim 2024 – Mine Cin

26 Ekim 2024 – Emre Poyraz


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın