Teknosa çalışanlarından oluşan Teknosa Gönüllüleri, Teknosa’nın kendi özel markası Preo ürünlerinden elde edilen gelirin bir kısmını kadın, çocuk, eğitim, çevre ve sağlık öncelikli olmak üzere sivil toplum kuruluşlarına bağışlıyor.

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa’nın çalışanlarından oluşan Teknosa Gönüllüleri, topluma fayda sağlayan sosyal sorumluluk projeleriyle iyiliği çoğaltmaya devam ediyor. Teknosa Gönüllüleri, 2022 yılında başlattıkları iyilik hareketiyle Teknosa güvencesini ve tecrübesini taşıyan Preo ürünlerinden elde edilen gelirin bir kısmını sivil toplum kuruluşlarına bağışlamayı sürdürüyor. 

Her ay birden fazla STK belirleniyor

Proje kapsamında şimdiye kadar küçük ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine, TV’den gaming ve akıllı telefon aksesuarlarına kadar Preo ürünlerinden elde edilen gelirin bir kısmı kadın, çocuk, eğitim, çevre ve sağlık öncelikli olmak üzere farklı sivil toplum kuruluşlarına bağışlandı. Teknosa Gönüllüleri her ay birden fazla sivil toplum kuruluşu belirleyerek, projenin sürdürülebilirliğini de sağlıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın