Erciyas Holding’in vagon üretim sektöründeki köklü markası Erciyas Rail, Berlin’de düzenlenen dünyanın en prestijli ulaşım teknolojileri fuarı InnoTrans’a katıldı. 

24-27 Eylül tarihlerinde gerçekleşen fuarda, Erciyas Çelik Boru’nun 35 yıllık tecrübesiyle iş birliği içinde üretilen ve dünyada bir ilk olan spiral kaynaklı tank vagonu büyük ilgi gördü.

Ulaşım teknolojisinin önde gelen uluslararası ticaret fuarlarından biri olan InnoTrans, sektördeki yenilikleri sergileyen önemli bir buluşma noktası olarak bu yıl da büyük ilgi gördü. Fuarda, Erciyas Rail’in standını Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu ziyaret etti. Sayın Uraloğlu, Erciyas Holding’in yenilikçi çözümlerini inceledi ve demiryolu teknolojilerindeki öncülüğünü vurguladı.

Erciyas Rail, demiryolu lojistik  alanında yıllardır iş birliği yaptığı Avrupa’daki en büyük 

 paydaşlarından biri olan VTG firması ile gerçekleştirdiği iş  birliği çerçevesinde sektörde bir ilk olan  spiral kaynaklı LPG vagonunun lansmanını yaptı. Bu proje, yük vagonu sektörüne yeni bir soluk getirirken, şirketin inovatif çözümler sunma konusundaki kararlılığının da önemli bir göstergesi oldu. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın