Görüntüleme teknoloji lideri Canon, Keypoint Intelligence’ın Buyers Lab (BLI) 2024-2025 Servis Mükemmelliği Pacesetter Ödülü’ne layık görüldü.  Bu ödül, Keypoint Intelligence’ın son Serviceability Market Insights (Servis Mükemmelliği Pazar Gözlemleri) raporu baz alınarak en iyi servis stratejisine, araçlarına ve kaynaklarına sahip baskı tedarikçisine veriliyor.

Batı Avrupa ve Kuzey Amerika’daki lider baskı tedarikçilerinin karşılaştırıldığı raporda, Canon’un olağanüstü hizmet ve destek stratejisi ile cihazlarının servis kolaylığını artırmaya yönelik yenilikçi yaklaşımı vurgulanıyor. Ayrıca raporda, son müşterilerinin arıza süresini azaltmaya ve sorunları hızla çözmeye yardımcı olan basitleştirilmiş cihaz tasarımı, modern araçları, tahmine dayalı analitiği ve eğitim programları için Canon hakkında övgü dolu sözler yer alıyor.

Keypoint Intelligence’ın İşyeri Ekibi Grup Direktörü Deborah Hawkins: “Yazıcılar ve MFP’ler birçok iş sürecinin vazgeçilmez araçları olarak konumlanıyor. Yetersiz destek nedeniyle oluşan iş kesintisi sürelerinin minimumda tutulması da hayati önem taşıyor.  Servis Mükemmelliği konusundaki Pazar Gözlemleri araştırmamız, Canon’un çalışanların ve kuruluşların verimliliklerini sürdürmeleri için sunduğu ileriye dönük ve etkili bir hizmet teklifiyle Servis Mükemmelliği BLI 2024-2025 Pacesetter Ödülü’nü hak ettiğini gösteriyor” dedi.  

Raporda övgüye değer bulunan diğer önemli konular arasında Canon’un değerlendirilen rakipleri karşısında en yüksek puanı alan sürdürülebilir uygulamaları yer alıyor. Canon, müşteriler için önemi giderek artan bir unsur olarak cihazların, yedek parçaların ve sarf malzemelerinin yeniden üretimi, yeniden kullanımı ve onarımı için kapsamlı bir stratejiye sahip olmasıyla rakiplerinden ayrışıyor. Ürün perspektifinden bakıldığında imageRUNNER ADVANCE ES serisi, döngüselliklerini artırmak isteyen müşteriler için “sıfır ürün gibi” yeniden üretilmiş örnekler arasından öne çıkan bir ürün olarak vurgulanıyor.

Canon Europe Dijital Baskı ve Çözümler Pazarlama ve İnovasyon Başkan Yardımcısı ve IRIS CEO’su Marc Bory: “Müşterilerimize mükemmel hizmet sunma konusundaki kararlılığımız uzun yıllardır şirketimiz için temel bir odak noktası olarak yer alıyor. Keypoint Intelligence’ın raporunda liderlik pozisyonunda olmamızın yanı sıra Servis Mükemmelliği alanında BLI 2024-2025 Pacesetter Ödülü’ne layık görülmekten mutluluk duyuyoruz. Bu ödül, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza sağladığımız kesintisiz desteğimizi; en iyi sonuçları yaratıp sunmak ve iş kesintisi sürelerini azaltmak amaçlarıyla onlarla yakinen çalışmak için gösterdiğimiz çabaları yansıtıyor. 

Sürdürülebilir seçenekler içeren yüksek kaliteli ürünleri müşterilerimize sunmaktan ve bu şekilde, işletmeleri döngüsellik hedeflerinde desteklemekten gurur duyuyoruz. Bu yaklaşımımız olağanüstü müşteri hizmetlerimizle birleştiğinde, pazara en iyi ürün güvenilirliğini ve hizmet deneyimini sunmamızı sağlıyor” diyerek duygularını dile getirdi. 

Canon’un sektör lideri sıralamasına yükselmesine katkıda bulunan diğer donanım, hizmet ve çözümler arasında şunlar yer alıyor: 

  • Doğrudan Servis İş Gücü: Sektördeki en büyük doğrudan servis iş gücünden birine sahip olan Canon, doğrudan ve dolaylı kanallara göre uyarlanmış yaklaşımlarla yüksek yetkinlik seviyeleri sunmak için sürekli öğrenmeye güçlü bir şekilde odaklanıyor. 
  • Tasarım ve donanım: Basitleştirilmiş tasarım, yüksek kaliteli donanım ve platform ortaklığı, daha yüksek servis kârlılığını ve onarım süresinde önemli bir azalmayı destekliyor.
  • Uzaktan çözüm: Canon, yardım masaları ve AVA Augmented Video Assistance gibi uzaktan araçlar vasıtasıyla uzaktan çözüm kapasitesini artırmaya odaklanıyor. Buna ek olarak, ServiceNow platformunun kurum genelinde dağıtımının 2024 yılı sonuna kadar tamamlanarak sorun ve değişiklik yönetimi süreçlerinin entegrasyonunun artırılması planlanıyor. 
  • Kanal ortaklarından sürekli geri bildirim: Yerel kanal iş ortağı forumları, en iyi uygulamaların paylaşılması ve Canon’un sürekli gelişimi ve pazar ihtiyaçlarına uyumu için geri bildirim sağlama fırsatları sunuyor.

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın