Yanmar Turkey, traktörlerinin yanı sıra tarım ekipmanlarının da Türkiye ve dünya pazarında kazandığı başarıdan dolayı mutluluk duyuyor.

110 yılı aşkın geçmişi ile dünyanın önde gelen endüstriyel motor üreticilerinden Japon devi Yanmar'ın Türkiye’deki tam iştiraki Yanmar Turkey, traktör konusundaki uzmanlığını iç ve dış pazarlarda göstermeye devam ediyor. Yanmar ve Solis marka traktörleri, YTAGRI tarım ekipmanları ile çiftçilerin yanında olmayı sürdüren Yanmar Turkey, 2024 yılının ilk yarısında çiftçilerin dayanıklı, üstün performanslı, yakıt tüketimi ve kullanım maliyetleri düşük traktörlerle buluşmasını sağladı.
Tarlada, bağda ve bahçede çiftçinin sağ kolu
Yanmar Turkey Tarım İş Kolu ve İş Geliştirme Direktörü Murat Balkan Kanbir; “Tarım, Türkiye ekonomisinde her zaman en önde gelen sektörlerden biri olmuştur. Çiftçilerimiz bu ekosistemin en önemli halkasıdır ve çiftçinin en büyük yardımcısı olan traktör ise tarımsal mekanizasyonun lokomotifidir. Yanmar Turkey olarak bu bilinçle Türk çiftçisinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak adına çalışıyoruz. Çiftçilerimizin üstün performanslı, dayanıklı traktör ve tarım ekipmanlarıyla üretim gerçekleştirmesini hedefliyoruz. Bu amaçla üretilen Yanmar ve Solis marka traktörler; çiftçilerimizin en zorlu şartlarında gösterdikleri başarıylaçiftçilerimizin beğenisini kazanıyor” dedi.
Yanmar Turkey, ihracat sınırlarını genişletmeyi planlıyor
Uluslararası traktör satışında da, 2024 yılının ilk yarısında ivmesini dinamik bir şekilde artıran Yanmar Turkey, Yanmar’ın global anlamda çizdiği çerçeve doğrultusunda mevcut ve hedef pazarlara traktör ihracatını sürdürüyor. İzmir Torbalı Traktör Üretim Tesisinde banttan indirdiği her iki traktörden birini ihracat hedefi ile üreten Yanmar Turkey; Avrupa ülkeleri,
Türk Cumhuriyetleri, Orta Asya ülkeleri, KKTC, Afrika ülkeleri ve Güney Asya için Yanmar traktörler ile Türkiye, Pakistan ve KKTC için Solis marka traktörler sunuyor. Yanmar Turkey, 2024 sonu itibariyla ihracat bölgeleri arasına yer alan Balkanlar ve Kuzey Afrika’da çalışmalarını yoğunlaştırmayı hedefliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın