Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu: ‘’Çağdaş bir Türkiye için bağımlılıklarımızı azaltmak zorundayız’’

Türkiye İMSAD’ın düzenlediği 59. Gündem Buluşmaları ‘’Riskler ve Dezenflasyon Sürecinde İnşaatı Sürdürmek’’ başlığı altında düzenlendi. Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “200 ülkeye yaptığımız ihracatla yalnızca Türkiye’nin cari dengesine olumlu katkıda bulunmakla kalmıyor, aynı zamanda ülkemizin bağımsızlık gücüne de destek sağlıyoruz” dedi.

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 59’uncu kez düzenlenen Gündem Buluşmaları Demirdöküm katkılarıyla 20 Eylül 2024 Cuma günü Fairmont Quasar İstanbul’da gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu’nun yaptığı toplantı; inşaat malzemesi sanayicileri, iş dünyasından isimler ve sektör profesyonelleri tarafından ilgiyle takip edildi. ‘’Riskler ve Dezenflasyon Sürecinde İnşaatı Sürdürmek’’ başlığı altında gerçekleşen toplantının moderatörlüğünü Türkiye İMSAD Başkan Vekili Ferdi Erdoğan üstlendi. Etkinlikte, Türkiye İMSAD Ekonomi Danışmanı Dr. Can Fuat Gürlesel ve Nasıl Bir Ekonomi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler kapsamında inşaat sektörü ve inşaat malzemesi sanayisine yönelik değerlendirmelerini ve beklentilerini paylaştı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın