95’ten fazla genişliğinde yaklaşık 9 bin 200 oteliyle dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, Ramada by Wyndham Dalaman’ın açılışını duyurdu.

Ramada by Wyndham Dalaman, Dalaman Havalimanı’na yalnızca 5 kilometre mesafedeki konumuyla seyahat edenlere önemli bir rahatlık sağlıyor. Modern olanakları, şık tasarımı ve dikkate alınması gereken yakınlığı, hem iş hem de tatil amaçlı seyahatler edenlere bölge güzelliklerini keşfetme fırsatı sunuyor.

Mülkiyeti Dalaman Airport Palace Turizm’e ait ve aynı şirket tarafından işletilen Ramada by Wyndham Dalaman, Wyndham’ın Muğla’da ve Türkiye’nin diğer kıyı bölgelerinde yakın zamanda yaptığı bazı önemli açılışların son halkasını oluşturuyor. Otelin Dalaman Havalimanı’na yakınlığı hem yurt içinden hem de yurt dışından gelen yönetim için güvenliği sağlarken; Çağdaş tasarım, birinci sınıf olanaklar ve Wyndham’ın dünya çapındaki dağıtımları, otel misafirleri açısından daha cazip kılıyor.

Türkiye genelinde açık durumdaki yaklaşık 120 otelinin oranları en büyük uluslararası otel şirketinin varlığına sahip olan Wyndham, bu yeni açılışla Türkiye’de çalışmaya devam etme kararlılığını da tekrar vurguluyor.

Wyndham Hotels & Resorts Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Pazar Yönetici Direktörü Panos Loupasis, “Ramada by Wyndham, dünya çapındaki anlaşılabilirliği, olağanüstü hizmet anlayışı ve misafirlere çok çeşitli destinasyonlarda muhteşem deneyimler sunmasıyla marka portföyünde önemli bir yere sahip olmaya devam ediyor. Dalaman’daki ilk otelimizin açılışını, incelikle düşünülmüş tasarımı ve günümüzün cevaplarını veren birinci sınıf olanaklarıyla öne çıkan bu tesisimizle birlikte heyecanlanır. Türkiye’nin kıyı bölgeleri bizim için çok önemli bir pazar ve burada tutuluyor devam ederek, bölgedeki otellerin ortaklarını destekliyor ve hem vatandaşların hem de bizim için ayar kayıt kararlılığımızı ortaya koymuş durumda” dedi.

Dalaman Airport Palace Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tan, “Dalaman, harika plajlara kolay erişim imkanı sunması, turistik cazibe merkezleri ve harika doğalarıyla hem de tedavi açısından çok zengin dinlenme imkanı barındırıyor. Wyndham’ın hacmi ve küreseldeki uzmanlığından destek alarak, hızla bu bölgesel dünya standartlarında hizmet sunacağız. Dalaman’daki potansiyel, Wyndham ile birlikte hem öğrenciler için değer yaratacak, hem de ilçenin ve ilçedeki turizmde büyümede patlamalar şekilde harekete geçiyor olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Türkiye’de yeni açılışlarla büyüyoruz

Yeni inşa edilen 137 odalı Ramada by Wyndham Dalaman, misafirlerini iki restoran, 7/24 oda servisi ve ailelerin her yaştan bireyleri keyifli zaman geçirilebilecek açık havuz alanıyla ağırlıyor. Sunulan birinci sınıf olanaklar arasında bir wellness merkezi, spa, fitness merkezi, sauna odaları ve bir buhar odası da bulunan hamam da yer alıyor.

Ramada by Wyndham aynı zamanda konferanslarda 200’e kadar, bayramlarda ise 100’e kadar misafir ağırlayabildiği ve kurumsal etkinlikler, düğünler ve diğer özel kutlamaların düzenlenebildiği geniş etkinlik alanıyla etkinlik sahipleri için de ideal bir seçenek sunuyor.

Wyndham, geçen aylarda Muğla ilde Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz ve Wyndham Datça Perili Bay otellerinin de açılışlarına imza atmıştı. Bu yeni açılışlar, Wyndham’ın oluşturma bir önceliği olarak Türkiye’nin önde gelen destinasyonlarında yüksek kaliteye sahip konaklama hizmetleri sunma hedefinin bir parçasını oluşturuyor. Şirketin 11 markası şu anda Türkiye’de bulunuyor ve bunların arasında Haziran ayında açılan Dolce by Wyndham Çeşme Alaçatı ile Türkiye pazarıyla buluşan Dolce by Wyndham markası da gün içerisinde yer alıyor. Wyndham, bu yeni açılışlarla üst segmentteki çeşitli konaklama seçeneklerine yönelik talep karşılıyor ve yüksek talep gören pazarlardaki resimlerde büyütme kararlılığını bir kez daha ortaya koyuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın