Salesforce ve NVIDIA otonom temsilci ve etkileşimli avatar deneyimleriyle kuruluşlar için gelişmiş yapay zeka yetenekleri geliştirmek üzere stratejik bir iş birliği duyurdu. Şirketler, hızlandırılmış bilgi işlem ve yapay zeka yazılımını içeren NVIDIA AI platformunu Salesforce Platformu ve Agentforce ile bir araya getirerek optimize edilmiş öngörücü ve üretken yapay zeka iş akışları sunmak için birlikte çalışacak. Bu iş birliğiyle Agentforce temsilcileri, tüm müşteri verileri için tek yer olarak sektör lideri Salesforce CRM’e güvenen satış, hizmet, pazarlama ve BT ekipleri genelinde yeni içgörüler ve gelişmiş üretkenlik sağlayacak.

Salesforce ve NVIDIA ile kuruluşlar, Salesforce Platformu ve Agentforce’un bir parçası olarak yeni nesil yapay zeka ve veri yeteneklerine erişebilecekler. Agentforce, önceden oluşturulmuş temsilciler koleksiyonuyla birlikte gelen temsilciler oluşturmak ve özelleştirmek için çığır açan bir araç setidir. Yeni iş birliği, Salesforce müşterilerine yapay zeka yatırımlarından hızlandırılmış değer sağlarken rekabet üstünlüğünü farklılaştıracak ve koruyacaktır. NVIDIA AI Enterprise platformunun bir parçası olarak model özelleştirme için NVIDIA NIM mikro hizmetleri ve NVIDIA NeMo ile Salesforce’un yapay zeka destekli öngörücü ve üretken teknolojilerini kullanan işletmelerin, sektörler genelinde etkileşimlerinin üretkenliğini ve etkinliğini artırmak için yapay zeka platformu performansında ve model veriminde ilerlemeler görmesi bekleniyor.

Kullanım alanları:

Kriz yönetimi: Ürün geri çağırma veya hizmet kesintisi durumunda, bir temsilci yüksek hacimli müşteri sorularını etkili bir şekilde ele alacak, zamanında ve empatik yanıtlar sunacak ve kritik sorunları insan temsilcilere iletecektir.

Seyahat ve lojistik için gerçek zamanlı hava durumu etkisi: Yapay zeka temsilcileri, canlı hava durumu verilerine dayanarak seyahat veya nakliye rotalarını tahmin edebilir ve ayarlayabilir, böylece gecikmeleri ve kesintileri önleyebilir. Müşterileri ve paydaşları bilgilendirmek için CRM verilerini otomatik olarak günceller, seyahat planlarında veya teslimat programlarında beklenen değişiklikler veya gerekli ayarlamalar hakkında zamanında ve doğru iletişim sağlarlar. Bu proaktif yaklaşım, müşteri memnuniyetini ve operasyonel verimliliği artıracaktır.

Gerçek zamanlı müşteri desteği çözümü: Yapay zeka temsilcileri, canlı avatar sohbetleri sırasında ilgili CRM bilgilerini çekerek müşterilere anında çözümler sunabilir. Örneğin, bir müşteri bir sipariş sorunuyla ilgili yardım isterse, temsilci avatarı sorguyu çözmek için gerçek zamanlı gönderim verilerine erişebilir.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın