Şimdiye kadarki en heyecan verici sonbahar sezonunu yaşayan moda markası, moda topluluklarıyla güçlü bir etkileşim kurmanın tutkusuyla dijital alışveriş deneyimini yükseltmeye karar verdi. H&M, Trendyol ile iş birliği yaparak, modaya en uygun koleksiyonların satın alınabileceği ilham verici ve kullanışlı bir platform sunuyor. Trendyol ile beraber H&M, Türkiye’deki müşterilerin dijital deneyimini geliştirerek modayı özgürleştirmeye devam ediyor.

“H&M’i Trendyol’la birleştirdiğimiz için çok heyecanlıyız. Bu iş birliği, Türkiye’deki fiziksel ve dijital mağazalarımızın yanında, müşterilerimize onların bulunduğu her alanda ulaşmamıza olanak tanıyacak ve çok kanallı satış yaklaşımımızı tamamlayacak.” diyor H&M Türkiye Ülke Satış Müdürü Müge Arpacıoğlu.

H&M, Türkiye’de 2010 yılında faaliyete geçti ve o günden bu yana moda ve kaliteyi en iyi fiyata, sürdürülebilir bir şekilde sunarak pazarda güçlü bir varlık gösteriyor. H&M’in Trendyol’daki lansmanı ile Türkiye genelindeki moda tutkunları artık kadın, erkek, çocuk ve H&M Home ürünlerine ulaşabilecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın