Güvenli bir yolculuk için araçta temel bakım ürünlerinin bulunması büyük bir önem taşıyor. Temel araç bakımı, yalnızca aracın performansını korumakla kalmıyor, aynı zamanda sürücü ve yolcuları her yolculukta güvende tutuyor. ams OSRAM, araç sahipleri için en önemli yardımcılar olan temel araç bakımı ürün ailesini BATTERYStart ve TYREinflate serisinde bir araya getiriyor. Lastik basıncından akü ve şarj bitme sorunlarına kadar her detayı düşünerek hazırlanılmış bakım setleri, yolculukları daha güvenli hale getiriyor.

Her yolculukta gönül rahatlığıyla direksiyon başına geçebilmek için aracın düzenli bir bakımdan geçmesinin önemi tartışılmaz. Bu bilinçle, geliştirdiği teknolojileri sürücülerin ihtiyaç ve beklentilerine göre sürekli olarak zenginleştiren ams OSRAM, aracınızın akü sağlığından lastik güvenliğine kadar geniş bir yelpazeyi kapsayan BATTERYStart ve TYREinflate serisi ile beklenmedik durumların önüne geçmeye ve yolculukların daha keyifli olmasına imkân sağlıyor.

İnen lastikler için hızlı ve etkili çözüm

Ams OSRAM, TYREinflate 2000 ile inen lastiklere 2,5 dakika gibi kısa bir sürede çözüm sağlayarak, güvenli ve konforlu bir sürüşün anahtarını sunuyor. Kullanım kolaylığı sunan arkadan aydınlatmalı dijital ekranı, lastiklere erişimi kolaylaştıran uzun güç kablosu, açma/kapama düğmesi ve LED yönlü ışığı ile TYREinflate 2000, yolculuk sırasında karşılaşabileceğiniz olumsuzlukların önüne geçerek, daha güvenli bir sürüş deneyimi sağlıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın