Uluslararası standartlarda kişiye özel tatil anlayışı ile hizmet veren 

Ela Excellence Resort Belek; dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şefleri ağırladı. 10-12 Temmuz tarihlerinde Fransız Şef Julien Hennote’un sunumuyla başlayan etkinlik, yedi şefin menü sunumuyla 7-9 Eylül tarihlerinde tamamlandı. Menü sunumlarının sonuncusu ‘Evdeki Şef’ unvanıyla tanınan Michelin yıldızlı şef Gregory Mirer’in gastronomi şöleniyle gerçekleşti.

İsim değişikliğine uzanan kapsamlı bir dönüşümle, uluslararası standartlarda kişiye özel tatil anlayışıyla hizmet veren Ela Excellence Resort Belek; misafirlerine unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşattı. 10-12 Temmuz tarihlerinde başlayan Michelin yıldızlı şefler programı, yedi şefin eşsiz sunumuyla Eylül ayında sonlandı. 

Michelin yıldızlı şefler programının son menü sunumunu 7-9 Eylül tarihleri arasında ‘Evdeki Şef’ unvanıyla tanınan Michelin yıldızlı şef Gregory Mirer gerçekleştirdi. Mirer’in menü sunumu yerel malzemelerin, Fransız mutfağına uygulandığı bir gastronomi şöleni şeklinde gerçekleşti. 

Michelin yıldızlı şefler programında son olarak Gregory Mirer ağırlandı 

‘Evdeki Şef’ temasıyla özel menülerini hazırlayan ve misafirlerine sunan Şef Gregory Mirer, Ela Excellence Resort Belek’in Michelin yıldızlı şefler programında ağırladığı son isim oldu. Şef Mirer’in 7-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği sunumlarda, balzamik tartar ve pesto kremasıyla hazırlanan çıtır karides, iceberg lahana, wasabi kreması ve taze narenciyelerle servis edilen zeytinyağı ile marine edilmiş somon, mantar ve parmesan sos ile verilen yumurta sarısı, patates ve biberiyeli mousse, havuç, çarkıfelek meyveli mousse, gevrek rezene ve yuzu ile fırınlanmış dülger filetosu, geleneksel hardal cipsi ile hazırlanmış kümes hayvanları, kremalı mısır ve siyah susam yemeği ve son olarak kızarmış badem köpüğü kırıntıları, taze vanilyalı dondurma ile servis edilen fırınlanmış ballı şeftali misafirlerin beğenisine sunuldu.

Ela Excellence Resort Belek’in misafirlerine sunduğu gastronomi deneyimleri 25-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Olive Fest ile devam edecek. Ela Excellence Resort Belek bahçelerinden toplanan zeytinlerle ‘zeytin hasadının’ kutlanacağı Olive Fest’te şef sofraları, atölyeler ve tadım sohbetleri yer alacak. 

Ela Excellence Resort Belek Hakkında: Ülke turizmine 15 yılı aşkın süredir hizmet eden Ela Excellence Resort Belek, Özak Global bünyesinde yer almaktadır.

Temelleri 1985 yılına dayanan Özak Global; turizm, inşaat, gayrimenkul yatırım ortaklığı ve tesis yönetimi gibi farklı sektörlerde varlık göstermektedir. Gücünü Özak Ailesi’nden alan Özak Global, 40 yılı aşkın tecrübesi ile faaliyet gösterdiği her sektörde, sahip olduğu çatı değerlerinin yanı sıra; nitelikli insan kaynağı, sağlam finansman yapısı, öngörü ve analiz yeteneği, strateji geliştirme becerisi ve inovasyona olan inancı ile Türkiye ekonomisinin itici güçlerinden biridir.

Türkiye’nin eşsiz turizm potansiyeli içinde hizmet sektöründeki deneyimi ve vizyonuyla Özak Global, 2007 yılında Ela Excellence Resort Belek ile turizm sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana kişiye özel tatil anlayışı ve uluslararası standartlardaki kalitesiyle hizmet vermeye devam eden Ela Excellence Resort Belek, Türkiye’de nitelikli çocuk ve aile konseptine sahip öncü otellerdendir.

Özak Global, kurumsal kültürünü ve kalite anlayışını turizm sektörüne taşıyarak Bodrum, Kemer ve Didim’de yenilikçi fikirler ve imza projelerle yeni tatil konseptlerini hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın