Sonbaharın büyüsünü muhteşem açık hava etkinlikleriyle yaşamaya ve unutulmaz bir akşama imza atmaya hazırsanız, sizi Swissôtel The Bosphorus ‘a bekliyoruz! 

Şehrin ortasında adeta bir vaha gibi olan İstanbul’un kalbindeki yemyeşil bahçe Sultanpark’ta FİBABANKA ana sponsorluğunda ve DASDAS iş birliğiyle gerçekleşecek sanat ve müzik dolu “Fibabanka ile Yaz Sahneleri” son etkinliklerini sunuyor. 

Yaz boyunca sürecek etkinliklerde, birbirinden özel konserler ve tiyatro gösterimleri yanı sıra etkinlikler öncesinde eşsiz Swissôtel lezzetlerinin tadılabileceği özel bir alan da misafirleri bekliyor.

1 Ekim – Zengin Mutfağı

15 Ekim – Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı: İbrahim Selim

Türk tiyatrosunun klasikleri arasında yer alan “Zengin Mutfağı” 1 Ekim’de yeniden Swissôtel Fibabanka Sahnesi’ne geliyor.  Usta sanatçı Şener Şen’in seyrine doyulmaz performansı ve güçlü hikayesiyle tarihe bir yolculuk yapmaya hazır olun!

İbrahim Selim’in 2016 yılında Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülünü kazandığı “Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı” ise 15 Ekim’de sahneyi ele geçiriyor. 

Şehrin stresinden uzaklaşıp doğayla iç içe sanatın keyfini çıkarabileceğiniz “Fibabanka ile Yaz Sahneleri” unutulmaz bir akşam sunmaya devam ediyor. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın