İşlevselliği ve tasarımı bir araya getirerek cam ev eşyalarında geleneksel sınırların ötesine geçen NUDE’un Gravity Koleksiyonu’na eklenen yeni kokteyl bardakları, günlük yaşamın durağanlığını kırmak ve her yudumu daha özel bir hale getirmek üzere Ali Bakova tarafından tasarlandı. 

Uzayın gizemini ve zamanın durduğu anı çağrıştıran Gravity Koleksiyonu’nun dört yeni tasarımı, dar ve dolu tabanları ile zamansızlığı vurgularken, tasarımların içine zarifçe yerleştirilmiş hacimli dokuyla da naif bir şekilde bütünleşiyor. Kurşunsuz kristalden el yapımıyla üretilen Gravity tasarımları kullanıcıların hayatına ve özel anlarına canlılık katmayı amaçlıyor. 

Gravity koleksiyonu, her zevke ve ihtiyaca hitap eden dört yeni ve benzersiz kadehiyle hayatın her anından keyif almayı sevenlerin favorisi olacak. 

Martini Keyfi

Martini sunumlarını adeta bir sanat eserine dönüştüren, temizlemesi ve tutması kolay yapısıyla içeceklerinizden aldığınız keyfi artırırken yeni martini kadehleri, karides, tiramisu gibi farklı lezzetlerin sunumunda da değerlendirilebilmesiyle sofralarınızda çok yönlü bir kullanım imkânı sunuyor. 

Yeni Şampanya Kadehi

Açık havada kuracağınız keyifli sofralarınızda, kutlama ve davetlerde rüzgâr ve küçük sarsıntılardan etkilenmeden, yere sağlam basan yapısıyla köpüklü kokteyller için vazgeçilmez haline gelecek.

Negroni Tutkunlarına

Özel negroni bardakları aromaları hapseden yapısı sayesinde içeceğinizi tüm tat ve duyulara hitap ederek kokteyl deneyimini bir şölen haline getirecek.

Ekşi Kokteyl Deneyimi

Serinin son bardağı ise keskin ve tüm tatları damağa yayacak genişlikteki ağız yapısıyla içeceklerinizi yudumlarken o anı doyasıya yaşamanızı sağlayacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın