Saat&Saat, 3-7 Eylül tarihleri arasında Hong Kong’da düzenlenen 43. HKTDC Hong Kong Watch & Clock Fuarı’nda markalarını sergiledi. 

Dünyanın en önemli saatçilik fuarlarından biri olan Hong Kong Watch & Clock Fair, 3-7 Eylül tarihleri arasında, 15 ülkeden 700’den fazla firmaya ev sahipliği yaptı. Saatçilik alanında markaların ve ürünlerin sergilendiği fuarda Saat&Saat de yerini aldı.

Küresel iş birlikleri için büyük bir fırsat yaratan bu global organizasyonda Saat&Saat, sergilediği markaları ve yeni modeller ile büyük ilgi topladı. Dünya çapındaki tanınmış markaların yetkili distribütörü Saat&Saat; saat dünyasına foto-kromik cam ile yeni bir trend kazandıran Welder, İsviçre saat işçiliğinin modern tasarımlarla buluştuğu Jacques Philippe, sportif tasarımlarıyla öne çıkan U.S. Polo Assn. ve İtalya’nın moda ile özdeşleşen şehri Milano’nun ruhunu yansıtan Milano X Change markalarıyla fuarda öne çıktı.

Bu yıl 106 ülke ve bölgeden, 17.000 ticari alıcının katılımıyla tamamlanan fuarda Saat&Saat, ürünlerini sergilemenin yanı sıra potansiyel iş birliklerini de değerlendirdi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın