Konforlu giyimin öncü markalarından Skechers, Türkiye’de bulunan mağazalarına 3 yeni adres daha ekledi. Skechers konforu Ankara Kentpark AVM, İskenderun Primemall AVM ve Çanakkale 17 Burda AVM’de ziyaretçileriyle buluştu. 

Yediden yetmişe herkesi konforla buluşturan Skechers, Ankara Kentpark AVM, İskenderun Primemall AVM ve Çanakkale 17 Burda AVM’de açtığı yeni mağazalarıyla hizmet vermeye başladı. Kadın, erkek ve çocuk kategorilerinde birçok farklı koleksiyonun bulunduğu bu yeni mağazalar, ziyaretçilerine geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Çocukların Renkli Zevklerine Özel Mağaza: Skechers Kids

Çocukların renkli dünyasından aldığı ilhamla birçok farklı ayakkabı ve tekstil koleksiyonuna imza atan Skechers’ın “Kids” konseptli mağazalarının İstanbul Marmara Forum ve İstanbul Buyaka AVM’den sonra 3’üncü yeni durağı Ankara Kentpark AVM oldu. Çocuklara özel seçeneklerin bulunduğu mağazalarda, onların enerjisinden ilham alan ayakkabı seçenekleri ve Türkiye’de tasarlanıp üretilen çocuk giyim koleksiyonu da yer alıyor. Skechers Kids mağazaları, çocukların tarzına konfor katarken aynı zamanda onların renkli zevklerine de hitap ediyor.

Skechers Türkiye önümüzdeki dönemde farklı lokasyonlarda yeni mağazalarının kapılarını açmaya devam edecek. 

Skechers Türkiye Ankara Kentpark Alışveriş Merkezi: Eskişehir Yolu 7.km No:164
 Çankaya / ANKARA

Skechers Türkiye İskenderun Primemall Alışveriş Merkezi: Numune, İbrahim Karaoğlanoğlu Cd. No:29 D:3, 31230 İskenderun/Hatay

Skechers Türkiye Çanakkale 17 Burda Alışveriş Merkezi: Barbaros, Atatürk Cd. No:207, 17020 Çanakkale Merkez/Çanakkale


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın