W Collection Sonbahar Kış 2024/25 Erkek Koleksiyonu, modern ve yalın el işçiliğinin izinde, çağdaş, zarif ve sofistike bir gardırop için yeni bir yolculuğa çıkıyor. Modern terzilik koleksiyonun kalbinde yer alıyor. Çizgiler, malzemeler ve renkler bu modernlik anlayışı ile şekilleniyor.

W Collection Sonbahar Kış 2024/25 Koleksiyonundaki tasarımlar, erkeklerin gereksinim duyduğu detayları, günün her anında karşılayacak konfor, dinamizm ve işlevselliğe sahip. Sanat, mimari, fotoğraf gibi yaşamın güzelleştirici öğelerine vurgu yapan koleksiyonda W Collection DNA’sının temel unsurları olan modern terzilik, zamansız siluetler, işlevsellik, kalite ve incelik, sofistike çizgiler, zamansızlık ve sürdürülebilirlik başrolde.  

Koleksiyonun Yeni Gerçeklik teması erkek giyiminde zarafet kavramını yeni bir bakış açısıyla yeniden yorumluyor. Bu temada yüksek el işçiliğinin fonksiyonellik ile birleştiği çağdaş zarafet vurgulanıyor. Çarpıcı renkler ve malzemelerin yoğun kullanımıyla, güçlü bir görünüm ön plana çıkıyor. Gri ile bir araya gelen toprak tonları, pastel lila, beyazdan metalik antrasite uzanan gri tonları dikkat çekiyor. 

Koleksiyonun bir diğer teması olan Doğal His, modern tasarım ve lüks ile doğal görünümün yenilikçi gücünü bir araya getiriyor. Konforun ön planda olduğu parçalarda, bu rahatlığı sağlamak için dolgulu yeni malzemeler göze çarpıyor. Grinin tonlarından açık ve koyu kahvelere uzanan sıcak renk paleti sessiz lüksü vurguluyor. 

Avant-Garde, İtalyan tarihi, sanatı ve doğasından ilham alıyor. Como’da bulunan İtalyan avangardının önde gelen ismi Mario Radice’den esinlenmiş rasyonalizm, bu temanın belirleyici unsuru. Açık gri melanj, mavi, gece yarısı mavisi, indigo mavi ve beyazdan oluşan sofistike renkler, yalın çizgiler ve yumuşak malzemelerle buluşuyor. Fermuarlı örgü hırkalar, işlevsel yün paltolar, teknik kumaşlarla tasarlanan kabanlar, soğuk kış günlerinde stil sahibi erkeklerin gardırobunu tamamlıyor. 

Bu özel koleksiyonun son teması olan Zamansız Yeni Çağ’ın odak noktasını doğadan ilham alan tasarımlar oluşturuyor. Parka, rahat hacimli paltolar, örgü kazaklar, flanel gömlekler modern görünümü vurgulayan pile detaylı pantolonlar ile kombinleniyor. Derin yeşil, taş-gri tonları ve canlı kırmızı; kış hardalı ve toprak tonlarıyla bir arada doğanın renk paletini sunuyor.  


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın