OSB’lerde elektrik piyasası faaliyetlerine düzenleme geldi

OSB ve endüstri bölgelerinde elektrik piyasası faaliyetlerine ilişkin esaslar belirlendi. OSB’lerden yönetmelikte belirlenen şartları sağlayanlar; şirket kurma şartı aranmaksızın, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) OSB üretim veya OSB dağıtım lisansı alarak onaylı sınırları içinde üretim veya dağıtım faaliyetlerinde bulunabilecek

Tat Gıda, “7. Dijital Tarla Günü” etkinliğinde çiftçilerle buluştu 

Tat Gıda, çiftçiler ile tarım teknolojileri ve çözümleri üzerine çalışan farklı kuruluşları bir araya getirerek, çiftçi farkındalığını arttırmak ve ekosistemin gelişimine destek olmak için her yıl düzenlediği Dijital Tarla Günü’nün 7.sini gerçekleştirdi. Etkinliğe çiftçiler ve ilgili sektör temsilcileri büyük ilgi gösterdi.

Özsüt Kemalpaşa’daki ikinci şubesini açtı

Türkiye’nin dört bir yanındaki 150’yi aşkın şubesiyle her geçen gün büyümeye devam eden Özsüt’ün yeni lezzet durağı, İzmir’in Kemalpaşa ilçesi oldu.

Üretim merkezi Kemalpaşa’da bulunan markanın, ilçedeki ikinci şubesi İzmir Caddesi üzerinde konumlanıyor.  Özsüt’ün Kemalpaşa merkez mağazası, gelenekselleşmiş sütlü tatlılardan birbirinden enfes pastalara, güne keyifle başlamanızı sağlayan zengin kahvaltı çeşitlerinden tadına doyulmaz pizza ve makarnalara kadar uzanan geniş menüsüyle damaklarda iz bırakıyor!

DHL ve Google, uluslararası sürdürülebilir taşımacılık için iş birliği yapıyor

– Google, hava lojistiği taşımacılığından kaynaklanan emisyonları azaltmak için DHL Express GoGreen Plus hizmetini kullanacak ve Sürdürülebilir Havacılık Yakıtına (SAF) yatırım yapacak.

– Bu uzun vadeli iş birliği, Haziran-Eylül 2023 arasında SAF çerçevesinde yürütülen başarılı bir pilot projenin ardından gerçekleştiriliyor.

PARİS 2024 OLİMPİYAT OYUNLARI’NDA 3 AĞUSTOS’TA ERKEKLER YOL YARIŞINDA TÜRKİYE’Yİ BURAK ABAY TEMSİL EDECEK

26 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek Paris 2024 Yaz Olimpiyatları beş Olimpik bisiklet disiplininde (Yol Bisikleti, Pist Bisikleti, Dağ Bisikleti, BMX Yarış ve BMX Serbest Stil)  22 altın madalya mücadelesine sahne olacak. Kadın ve erkek katılımcı sayısının eşit olduğu ilk olimpiyat olma özelliği taşıyan Paris 2024 Olimpiyatları’nda Bisiklet disiplinlerinde toplam […]