Antalya, yaz, sağlık ve spor turizmindeki çeşitliliğiyle hem yerel hem de uluslararası pazarda önemli bir konuma sahiptir. Geniş potansiyeli kısa sürede Çin pazarının dikkatini çekti. Antalya özellikle kış aylarında sağlık ve spor turizmindeki başarısıyla dünya çapında tanınmaktadır.

Lara Barut Collection & Bayou Villas Antalya Genel Müdürü Korhan Kelebek ise şunları söyledi: “Antalya’nın turizm çeşitliliği, burayı hem yerli hem de yabancı turistler için cazip bir destinasyon haline getirmeye devam ediyor. Çin pazarı da Antalya turizminde önemli bir rol oynuyor. Antalya’nın Çin pazarındaki potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek uluslararası alanda daha da güçlü bir varlık oluşturacağına inanıyorum. Antalya, önümüzdeki dönemde de marka değeri hızla yükselen şehirlerin başında gelmeye devam edecek” dedi.

Trip.com Group’un kurucu ortağı, başkanı ve eski CEO’su James Jianzhang Liang, Lara Barut Collection’da görüşlerini şöyle paylaştı: “Antalya’nın turizm potansiyeli dikkat çekici. Önümüzdeki yıllarda Antalya’nın Çin pazarında çok popüler olacağına inanıyoruz ve sayıların hızla artması da bu inancımızı doğruluyor” dedi. Trip.com Grubu ayrıca portföyüne ctrp.com ve skyscanner.com da dahil ediyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın