Ayrıcalıklı hizmetleriyle Anadolu Yakası’nın en popüler oteli olan Address Istanbul, futbol tutkunlarının heyecanla beklediği 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda futbol tutkunlarını bir araya getiriyor.

Lüks otel konsepti ve dünya standartlarındaki hizmet anlayışı ile Address Istanbul, The Restaurant’ın keyifli atmosferinde şampiyonaya özel hazırlanan menüsüyle 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası boyunca futbol tutkunlarını ağırlıyor.

Bir ay boyunca her gün, saat 16:00, 19:00 ve 22:00’de gerçekleşecek üç maçın büyük ekranda gösterimi ile şampiyona heyecanı Address Istanbul’da keyfe dönüşüyor. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na özel hazırlanan menüde hamburger, tavuk dürüm, kombo tabağı ve pizza margarita gibi futbol maçlarının vazgeçilmez lezzetleri yer alıyor. Üstelik, bu menüde yer alan içeceklerden tercih edeceğiniz ilk içki, Address Istanbul’un ikramı oluyor.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası coşkusunu Address Istanbul’da, özel lezzetler eşliğinde dostlarınızla beraber yaşamak için siz de yerinizi ayırın.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın