Endüstriyel otomasyon alanında 1997 yılından beri faaliyetlerini başarıyla sürdüren ve Schneider Electric‘in dünya çapında 7 “IAD Alliance Master” partnerinden biri olan Botek Otomasyon, 5-8 Haziran tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek WIN EURASIA 2024 Fuarı’nda yer almaya hazırlanıyor.

5G Haberleşme Alanındaki Robotik Yenilikler Botek ve Schinder Standı’nda yer alacak.

Botek standında, başta Schneider Electric çözümleri olmak üzere bayiliğini ve distribütörlüğünü yaptığı Telemecanique Sensors, Banner, Harting, Himel, Teltonika, Weg, Cembre, Hensel gibi sektörün öncüleri olan markaların ürün ve çözümlerini yakından gözlemleyebilir, merak ettiğiniz soruları uzman kadrosuna danışabilirsiniz.

WIN Eurasia Fuarı’nda yer alacak Botek, ana standının yanı sıra Schneider Electric’in işbirlikçi robotu Lexium Cobot ile 5G Arena alanında da yerini alıyor olacak. 5G Arena’da konumlanacak olan Lexium Cobot’u inceleyebilir ve XOX oynama şansını yakalayabilirsiniz. Lexium Cobot, Botek ana standında yer alan “MC12+Cobot” ile 5G haberleşme yoluyla iletişimde olacak. İki ürün arasındaki 5G haberleşmede ise resmi distribütörü olduğu Teltonika RUTX50 5G router kullanılacak. Botek standında dijital dönüşüme tanıklık edeceğiniz yenilikçi teknolojiler ile birlikte, dijital dünyanın kapılarını aralayacağınız Metaverse ve entegre yazılım çözümleri aracılığıyla endüstriyel süreçlerinizi optimize edebileceğiniz Aveva’yı keşfedebilirsiniz.

İcra Kurulu Üyesi Ömer Yetkin Özbak; Yaklaşık 30 yıldır endüstriyel elektrik ve otomasyon alanında çözümler üreten bir firma olarak kuruluşumuzun ilk 10 yılında otomasyon odaklı İstanbul merkezli bir firmaydık. Stok ve teknik destek sürecimizden sonra hizmetlerimizi Türkiye geneline yayma kararı aldık ve büyüme hızımız da bu sayede hızlandı. Son yıllarda globalleşmenin de etkisiyle bünyemizdeki ürünlere yazılım, endüstri 4.0 ürünleri, metaverse gibi pek çok yeni ürün ekledik, diye konuştu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın