2024 yılının ilk çeyreğinde 1,7 milyar TL satış geliri elde eden Netaş, yılın ilk çeyreğinde satış gelirlerini bir önceki yılın aynı dönemine göre TL bazında yüzde 59 artırarak büyümesini sürdürdü.

Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında köklü deneyimiyle Türkiye’nin en yetkin teknoloji şirketlerinden biri olan Netaş, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. Netaş’ın satış gelirleri bir önceki yılın aynı dönemine göre TL bazında yüzde 59 artarak 1,7 milyar TL’ye ulaştı. Şirket ayrıca sipariş miktarını yüzde 34 artırarak 2 milyar TL’ye yükseltti. Şirketin brüt kârı ise bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 80 büyümeyle 125 milyon TL seviyesine ulaştı.

Finansal sonuçları değerlendiren Netaş CEO’su Sinan Dumlu, “Bölgemizde ve dünya genelinde yaşanan dalgalanmalara rağmen Netaş olarak 2024 yılı ilk çeyreğinde satış ve siparişlerimizde büyümeyi koruduk. Yeni nesil teknolojiler geliştirmenin yanı sıra ürettiğimiz uçtan uca çözümler ve proje teslim performansımız sayesinde satış gelirlerimizi geçen yılın aynı dönemine göre artırmayı başardık. Buna ek olarak ilk çeyrekte kayıtlı siparişlerimizi bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 49 artırarak 4,4 milyar TL düzeyine çıkardık.” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın