• Visa’nın ticaretin geleceğine yönelik gündemi belirlemek üzere San Fransisco’da gerçekleştirdiği yıllık Ödemeler Forumu’nun yıldızları dijital kimlik ve üretken yapay zekâ (Gen AI) oldu.
  • Ödemeler alanındaki yenilikler, fiziksel ve dijital alışveriş deneyimleri arasındaki boşluğu kapatmayı amaçlıyor.

SAN FRANCISCO, CA – 16 Mayıs 2024— Dünya genelinde tüketicilerin ödeme ve tahsilat şekilleri son beş yılda, geçmiş 50 yılda olduğundan daha fazla değişti. E-ticaret ve gömülü ödemelerden temassız ürün ve hizmet alışverişlerine, tüketici alışkanlıkları yeni ödeme yöntemlerine sürekli uyum sağlayarak gelişti. Visa (NYSE:V), San Francisco’da gerçekleştirdiği yıllık Visa Ödeme Forumu’nda, işletmeler, iş yerleri, tüketiciler ve onlara hizmet veren finans kurumlarının gelecek ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik, ­ödeme kartları alanında devrim yaratacak yeni ürün ve hizmetlerini tanıttı.

Visa Ürün ve Strateji Başkanı Jack Forestell, “Ödemeler sektörü bir dönüm noktasından geçiyor. ­Üretken yapay zeka gibi yeni teknolojiler, gerek alışveriş yapma, gerekse bütçemizi yönetme şeklimizi hızla değiştiriyor. Visa olarak gerçek anlamda dijital dünyaya yönelik ödeme kartı deneyimlerinin yeni neslini açıklamaktan gurur duyuyoruz. Bugün duyurduğumuz yeni kart özellikleri ve dijital yenilikler, tüketicilere daha kişiselleştirilmiş, rahat kullanımlı ve güvenli bir geleceğin kapılarını açıyor” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın