Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, “90’lar Partisi” etkinlik serisiyle herkesi nostaljik bir müzik yolcuğuna davet ediyor. İlk etkinlik, 2 Mart’ta Elite World Grand İstanbul Basın Ekspress’teki Sky Bar’da, DJ Derya Uğur Önder’in enerji dolu performansıyla müzikseverleri bekliyor.

Elite World Hotels & Resorts, “Elite World ile 90’lar Partisi” etkinlik serisiyle müzikseverlere keyifli bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Sevilen radyo programcısı ve DJ Derya Uğur Öner’in öncülüğünde gerçekleşecek “90’lar Partisi” etkinliklerinin ilk serisi 2 Mart Cumartesi günü Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres’te gerçekleştirilecek. Saat 22.00’de otelin Sky Bar’ında başlayacak parti boyunca 90’ların en sevilen parçaları eğlenceyi doruğa taşıyacak. DJ Derya Uğur Öner, dönemin dillerden düşmeyen müzikleriyle kulakların pasını dilecek.

“Elite World 90’lar Partisi” etkinlik serisi 20 Nisan Cumartesi günü Elite World İstanbul Taksim’de devam edecek. DJ Derya Uğur Öner eşliğinde eğlence dolu unutulmaz bir gece bu etkinlikte de nostalji severleri bekliyor. Etkinliğin son serisi ise 11 Mayıs Cumartesi günü Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres’te müzikseverlerle buluşacak. Etkinlik biletleri Biletix üzerinden satın alınabilecek. Gece boyunca alınacak içeceklerde indirim de misafirleri bekliyor.

90’lar Partisi etkinliklerinin DJ’liğini yapacak olan Derya Uğur Öner, 1999 yılında ulusal radyo programcısı olarak kariyerine başladı ve birçok ünlü radyo kanalında keyifli programlar gerçekleştirdi. Ardından televizyon sektöründe belgesel, haber, gezi alanlarında program ve projelere imza attı. 22 yıllık TV deneyiminin ardından radyo programcılığına geri dönen Derya Uğur Öner, halen nostalji radyosu Radyo 45’lik’teki programlarıyla müzikseverlerle buluşuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın