Hacim bakımından dünyanın ilk üç kripto borsasından biri olan Bybit, tüm Web3 kullanıcıları için oyunlaştırmanın airdrop heyecanıyla buluştuğu yeni nesil bir platform olan ödül merkezi Airdrop Arcade’i tanıtmaktan mutluluk duyuyor. Ayrıca Bybit Web3, 29 Şubat’tan itibaren 120.000 dolarlık airdrop’lar sunmak üzere sektörün ağır topu Solana ile ortaklık kuracak.

Airdrop Arcade, çok çeşitli blok zincirleri ve merkezi olmayan uygulama (DApp) projelerinde kullanıcı etkileşimini ve ödüllendirme mekanizmalarını yeniden tanımlamak için tasarlanmış bir görev-kazanç airdrop platformudur. Bybit Web3 ekosistemi içinde sorunsuz bir deneyim sunarak, gelişmekte olan projeler için etkileşimli ödül kazandıran görevler sunar ve kullanıcıları merkezsizleştirme dünyasına çeker.

Kripto Ödül Kesintisi Artık Zahmetsiz

Airdrop Arcade, sektörün yaklaşan Web3 ve token fırsatlarına erişmek için ilgi çekici ve basitleştirilmiş bir yol ihtiyacını karşılıyor. Çok sayıda fırsatı ve katılım mekaniğini tek bir erişilebilir uygulamada birleştiren Airdrop Arcade, ödüllendirici airdrop’ları bulma zorluğunu ortadan kaldırarak kripto ödülleri biriktirme sürecini hem zahmetsiz hem de eğlenceli hale getiriyor.

Kripto Edinimini Erişilebilir Kılan Oyunlaştırma

Mobil oyunlardan esinlenen Airdrop Arcade, birden fazla seviye ve görev içeren oyunlaştırılmış bir ortam sunarak kullanıcıların farklı aşamalarda ilerleme ve çeşitli token ve zincirlerde kripto varlık portföylerini büyütme eğlencesine odaklanmalarını sağlar. Arcade’de seçebilecekleri rehberli görevler olarak sunulan yüksek potansiyelli fırsatların küratörlüğünü yaparak yeni başlayanlar ve airdrop avcıları için tasarlanmıştır.

 Yüksek Gaz Ücretleri ve Karmaşık Uygulama Yönetimi gibi Engelleri Azaltmak için Tasarlandı

Airdrop Arcade, açık bir rehberlikle katılım sürecini basitleştirir, yeni projelerden seçilmiş seçkiler, bol miktarda bonus ve ücretsiz NFT’ler sunar. Token airdropları ve NFT ödülleri gibi DApp’lerle etkileşimli görevlerden kazanılan ödüller, kullanıcının Bybit cüzdanına uygun şekilde dağıtılır.

Airdrop Arcade, kullanıcıların özel kripto airdrop’larının keyfini çıkarmak için görevleri tamamlamalarını sağlar. Ayrıca, kullanıcılar Dymension, Scroll, LayerZero ve diğerleri gibi ilk zincir token lansmanlarından airdrop kazanmak için zincir içi etkileşimlere katılabilirler. 

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, “Airdrop Arcade ile vizyonumuz, Web3 dünyasının gizemini çözmek ve kullanıcıların yenilikçi blok zinciri ağlarıyla etkileşime girerken ödüller kazanmaları için sorunsuz bir geçit sağlamaktır” dedi. “Kullanıcılarımıza kripto piyasasına katılmaları için yeni yollar sunmaya kararlıyız ve Airdrop Arcade, Web3’ün fırsatlarına erişmenin harika bir yoludur.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın