Wyndham EMEA Yönetici Zirvesi’ni İstanbul’da gerçekleştirdi


İSTANBUL (19 Şubat 2024) – Dünya çapında franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, EMEA Yönetici Zirveleri’nin ilkini gerçekleştirdi. 8 Şubat’ta La Quinta by Wyndham İstanbul Güneşli’de düzenlenen zirvede Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye’deki önemli ortakları ve otel genel müdürleri bir araya geldi.

“Ortaklık Sanatı” ilişkisiyle gelişme etkinliği, sektördeki olanaklar ve zorluklar, yeni trendler ve temalar, insan kaynakları ve iş birliği konuları ortada bir araya getirildi. Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Başkan Yardımcısı Ali Güreli ve Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Cihan gibi Türk turizm sektörünün önde gelen isimlerinin yanı sıra 200’den fazla otel yöneticisi ve sektör yöneticisini buluşturan etkinlik, ortaklıkların önemi ve turizm sektörü Türkiye ‘nin GSYİH’sına ve büyüklüğüne katkı sağladığı vurgulandı.

Zirvenin açılış konuşmasını yapan Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, Türkiye’nin Wyndham için çok önemli bir büyüme piyasası değişimi yanı sıra, aynı zamanda yakın coğrafyada iş pazarları birliğinin da açılış ve kaynak oluşturma, hem de proje geliştirme açılarından çevre dağılımı yanı sıra turizmin katkı sağlayan bir ülke olduğunu belirtti.

Geleceğin kaynak pazarları
2024 yılında turizm sektörü perspektiflerinin yüksek olduğunu söyleyen Manikis, gelecekteki kaynak pazarlarındaki fırsatları yakalayabilmenin artışının arttığını çizerek, “Hindistan’da çok büyük bir orta sınıf var ve bu seyahatin yaklaşık 300 milyon kişi gelecek 5 yıl içinde küresel seyahat pazarına katılacak. Ayrıca yaklaşık 100. Milyon yıllık turist de yeniden seyahat etmeye başlıyor Bu ziyaretçi deniz ve farklı doğal ve kültürel profil olanakları imkanlarına da büyük ilgi duyuyor ve bu da ikinci ve üçüncü kademedeki destinasyonlar açısından önemli olanaklar yaratıyor.Wyndham olarak, Türkiye’yi bu pazarlarda tanıtmak için biz de önemli girişimlerde bulunuyoruz” dedi.

Manikis, “Türkiye’de açık ve faal durumda 110’dan fazla otelimiz var ve EMEA genelindeki her 5 otelimizden 1’i Türkiye’de bulunuyor. Burada yakaladığımız olağanüstü ivmeyi, Türkiye’de görev alan, güçlü ve giderek büyüyen ekibimize ve ortaklarımıza” şeklinde konuştu.

20’den fazla yeni otel projesi
Wyndham Hotels & Resorts Türkiye Ülke Direktörü Murat Özel ise etkinlikte yaptığı konuşmada 2023 yılında Türkiye’de 17 yeni otel projesi için sözleşme imzaladıklarını ve 11 yıllık açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Şu anda stok projemizde 20’den fazla otel projesi bulunuyor. önümüzdeki dönemde ortaklarımızla birlikte bu başarılara yenilerini eklemeyi heyecanla bekliyoruz” dedi.

Özel, “Her geçen gün büyüyen bir aile olarak bağlılığımız ve misafirperverlik anlayışımızla sonuç farklı yaratmaya devam ediyoruz. Bu yolculuklarda bize sağladıkları güven ve destek için tüm otel yatırımcılarımız, genel müdürlerimiz ve ekip üyelerimize katılıyoruz” şeklinde konuştu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın