Dünya gezgini çok yönlü sanatçı Çiğdem Yorgancıoğlu 2023 Ekim ayında kapılarını açan Galata’daki NEXT PERA ART GALLERY’da düzenlenen ” Love makes all things possıble” temalı karma sergi açılışında bir performans gösterisi gerçekleştirecek.

Ferhat Aligir ve Nihat Tokat’ın Organizasyonuyla, Zehra Aksoy küratörlüğünde düzenlenen ” Love makes all things possıble” temalı karma sergide Aygül Dündar, Ali Tamer Ürüm, Sevgi Ürüm, Evrensel Ürüm , Azniv Çoban, Cansu Kam, H. Çiğdem Yorgancıoğlu, Ceylan Boğazköy, Çağri Tunç, Doğan Karakılıç, Erol Fıçıcı, Fatma Cehiz, Hasan Çördük, Hatica Oya Kuzgun,Nazife Şen Çorapçı, ibrahim Coşkun, Şule Ağayar, Şebnem Kocaoğlu, Yücel Canik, Zehra Aksoy ve Zeynep Kumbasar, gibi sanatçıların eserleri yer alıyor.

Yorgancıoğlu, Sevgililer günü Valentines Party ‘de açılış kokteylinde Tango dansı ile sanatçı dostlarını ve sanatseverleri Arjantin Tango dansı etkinliği partneri ve tango arkadaşı Haluk Gökçen ile selamlayacak. Sanat performansları şiirleri ve resimlerinin yanısıra teatral performansları ve akademik sunumları ile Ülkemizi Dünyanın farklı coğrafya ve kıtalarında temsil etmiş olan, Dünyanın 5 kıtasında ve Türkiye’de 18 kişisel yağlıboya akrilik karışık teknik resim sergisini teatral sunum ve danslarla sunan,Tiyatro Eğitmeni, Temel İş Sağlığı Uzmanlığı, Adli Psikoloji Uzmanlığı, Bilgi Teknolojileri, Enerji gibi sektörlerde Sözleşme Yönetimi konusunda Adli Bilirkişilik, İç denetçilik, Risk Uzmanlığı, Yüzücülük ve Dalgıçlık gibi farklı yetkinliklerine dair eğitim ve atölyelerini Türkiye ve yurt dışında sürdüren ekonomist eğitmen, dünya gezgini,eğitmen performans sanatçısı H. Çiğdem Yorgancıoğlu Galerinin açılışından bu yana bilhassa karma etkinliklerde daha önce MIM CHI 360 Etnik Çağdaş DRAMA DANS TİYATROSU KABİLE DANSLARI İLE sergi açılış kokteyllerde yer almakta idi. Bu etkinlikte Sevgililer günü konseptine özel tango dansını , bu danstaki tango partneri Haluk Gökçen ile Arjantin tango dansları yapacaklardır.

Sanatçı Yorgancioğlu bu kez Karma sergiye aynı zamaanda 40X30 ebetlarında yağlıboya karışık GELİNCİĞİN ÇOŞKULU HÜZNÜ TANGO isimli kanvas tuval üzerine bir eseri ile katılmaktadır . Birbirinden değerli sanatçıların katıldığı bu serginin açılış kokteyli sonrası sanatçı kendi eseri önünde isteyen davetlilere eser sunum öyküleri de anlatacaktır . Sanatçı Yorgancıoğlu Etkinlik dans partneri ile daha önce de Lions kulübü etkinliğinde sahne almışlardır. sergi açılışı 16 Şubat 2024 tarihinde saat 18 30 da gerçekleşecek olup sergi 22 Şubata kadar sanatseverler tarafından izlenebilecektir . Adres :Müeyyetzade mah. Lüleci Hendek cad. No .68 /A Galata/BEYOĞLU


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın