Hacim bakımından dünyanın üçüncü büyük kripto borsası olan Bybit, Hong Kong’daki Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (SFC) web sitesinde sanal varlık ticaret platformu (VATP) lisansı için başvuru sahibi olarak yakın zamanda listelenmesini memnuniyetle karşılamaktadır. SFC’yi kripto endüstrisini düzenlemeye ve güvenli ve uyumlu ticaret için bir çerçeve oluşturmaya yönelik ilerici yaklaşımı için alkışlıyoruz.

Bybit için Hong Kong’da VATP lisansı almak önemli bir adım; kara para aklamayı önleme (AML) ve müşterini tanı (KYC) düzenlemelerine ilişkin en yüksek standartları karşılamaya ve kullanıcılarımız için güvenli ve şeffaf bir ticaret ortamı sağlamaya kararlıyız.

Hong Kong hükümetinin canlı ve yenilikçi bir fintech ekosistemi yaratma çabalarını özellikle takdir ediyoruz. Şehrin stratejik konumu ve yerleşik finansal altyapısı, onu Asya Pasifik bölgesine hizmet veren operasyonlarımız ve kurumsal müşterilerimiz için ideal bir üs haline getiriyor.

Bybit, VATP lisansı almanın ötesinde Hong Kong’da kapsamlı bir kripto ekosisteminin geliştirilmesine katkıda bulunmaktan heyecan duyuyor. Piyasaya daha geniş bir yelpazede yenilikçi kripto hizmetleri sunma ve Hong Kong’un bölgedeki önemli bir finans merkezi olarak konumunu daha da sağlamlaştırma fırsatları görüyoruz.

Bu hedeflere ulaşmak ve Hong Kong’daki kripto endüstrisinin sorumlu bir şekilde büyümesine katkıda bulunmak için SFC ve diğer paydaşlarla yakın bir şekilde çalışmayı dört gözle bekliyoruz.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın