Sevgiye giden yol, mutlu ve keyifli bir seyahatten geçer! Hem kendinize hem de sevdiğiniz kişiye belki de en güzel hediye tatil. Her bütçeye ve her bölgeye özel tatil fırsatlarına ulaşabileceğiniz Tatilsepeti, bu özel hediye için 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgiliyle birlikte gidilecek en ‘çok sevdiren’ 6 rotayı derledi. İşte o rotalar:

1.       Express Benelüx Paris Turu: 5 günlük rotada Avrupa’nın kalbinde Amsterdam, Brüksel ve Paris’te unutulmaz anılar biriktirin. Kişi başı 499 Euro’dan başlayan bu tur paketine oda kahvaltı, ekonomi sınıfı uçuşlar ve panoramik şehir turları ve transferler dahil.

2.       Avrupa’nın Masal Köylerine Yolculuk: İzmir çıkışlı bu turda Basel, Strasbourg, Colmar, Zürih Heidelberg, Luzern gibi şehirleri gezip keşfedebilirsiniz. Ekonomi sınıfı uçuşlar ve oda kahvaltı konaklamanın dahil olduğu bu tur 599 Euro.

3.       Fas Kraliyet şehirleri: Casablanca, Marakeş ve Rabat’ı gezip keşfetmek, yüzyıllık şehirlerin dar sokaklarında kültürel bir yolculuğa çıkmak için ideal olan bu 5 günlük turun fiyatı 699 Euro. Pakete ekonomi sınıfı uçuşlar, 4 gece yarım pansiyon konaklama, rehberlik hizmetleri ve belirtilen turlar dahil. 

4.       İzmir çıkışlı Dubai: Palmiye Adası ve Dubai ikonlarını gezip keşfedebileceğiniz; alışveriş yerlerine yürüme mesafesi otellerde kalacağınız bu turun fiyatı 449 Euro.  

5.       Kızıldeniz rotası: Kızıldeniz’in zengin sualtı dünyasını keşfetmek, deniz, kum ve güneşin keyfini her şey dahil otellerde çıkarmak isteyenler için 5 günlük bu turun kişi başı fiyatı 1327 dolar.

6.       Yurt içi seçenekler: Tatilsepeti’nde Sevgililer Günü’ne özel sayısız yurtiçi turları ve otel seçenekleri de bulmak mümkün.

·         Termal otellerde Bursa, Yalova, Kapadokya, Denizli gibi bölgeler öne çıkarken

·         Kayak tatili için en çok tercih edilen rotaların başında Uludağ, Kartalkaya, Erciyes, Palandöken geliyor.

·         Kış da olsa nispeten sıcak iklim arayanlar Antalya, Bodrum veya Kıbrıs otellerini tercih ediyor. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın