14 Şubat Sevgililer Günü için geri sayım başladı. Sevgilinize, aşkınızı gösterecek bir hediye arıyorsanız, Four Points by Sheraton İstanbul’un size bir sürprizi var. Özel konaklama, akşam yemeği ve SPA’dan yararlanabileceğiniz romantik bir Sevgililer Günü’ne ne dersiniz? Four Points by Sheraton İstanbul, şehrin büyüsünü aşkla birleştirmek isteyenleri bekliyor. 

Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane, çiftlere unutulmaz bir 14 Şubat Sevgililer Günü deneyimi sunmak için hazırlıklarını tamamladı. Şehirde güzel bir gün geçirmek isteyen çiftler, Four Points by Sheraton İstanbul’un ayrıcalıklı dünyasında romantik bir atmosferle buluşacak.

Üç süit ve iki engelli odası olmak üzere ferah, konforlu ve modern tasarlanmış toplam 173 odaya ve son teknolojiyle donatılmış üç toplantı salonuna sahip otel, sevgililer gününe özel konaklama, akşam yemeği ve SPA’dan yararlanabileceğiniz bir 14 Şubat paketi sunuyor. Bu özel gecede romantizmi, lezzeti ve huzuru bir araya getiren otel, unutamayacağınız anılar biriktirmenize olanak tanıyor.

Romantik bir akşam yemeği

Sektördeki en güçlü portföyü sunan 30 markası ve 131 ülkede yer alan 7 bini aşkın tesisiyle hizmet veren Marriott otellerinden Four Points by Sheraton İstanbul’un seçkin restoranı PaperHouse’un deneyimli şefleri tarafından özenle hazırlanan akşam yemeği, romantizmi zirveye taşıyacak. Şehrin karmaşasından uzak, huzurlu bir atmosferde geçecek akşam yemeği, birbirinize olan aşkınızı lezzetle pekiştirecek.   

SPA hizmetiyle huzuru yakalayın

Four Points by Sheraton İstanbul, Sevgililer Günü’ne özel konaklama ve SPA hizmetleriyle de çiftlere unutulmaz bir tatil kaçamağı sunuyor. Otelde, Zen SPA tarafından sunulan terapi ve masajlar, sevgilinize ihtiyacı olan huzuru sağlarken, onu ne kadar düşündüğünüzü de gösterecek. 

Şehir merkezinin yanı sıra şehrin gözde alışveriş ve gastronomi merkezi Vadistanbul’a birkaç dakika uzaklıkta olan, İstanbul Havalimanı, Haliç, Taksim Meydanı ve Beşiktaş gibi popüler mekânlara oldukça yakın mesafede konumlanan otele, şehrin birçok lokasyonundan kolaylıkla ulaşmak mümkün. 

İster tek başınıza, isterseniz tüm sevdiklerinizle konaklamak için kusursuz bir deneyim vadeden, misafirlerine hızlı check-in/check-out, kesintisiz, hızlı ve güvenilir internet hizmeti sunan Four Points by Sheraton İstanbul, romantik bir 14 Şubat geçirmek isteyenleri bekliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın