İş Birliği ile takımın yeni adı da açıklandı: Visa Cash App RB Formula One Takımı

Visa böylelikle Red Bull F1 Takımlarının her iki yarış arabasında da logosu bulunan ilk global ortağı olacak.

Visa ve Cash App, sporda eşitliği destekleyen bir F1 Academy takımına da destek verecek

Formula 1’in 2024 sezonu yeni bir kimlik ve destek haberiyle başlıyor. Red Bull F1 Takımları ile Visa (NYSE: V), içinde bir ilk barındıran uzun soluklu bir anlaşmayı duyurdu. Anlaşmaya göre Visa, her iki Red Bull F1 takımının da ilk global destekçisi olurken, eski adıyla Scuderia AlphaTauri takımı Formula 1 sezonuna Visa Cash App ismini alarak yeni bir kimlikle giriyor.

Visa’nın 15 yılı aşkın süredir spor alanında gerçekleştirdiği ilk yeni global sponsorluk olan anlaşma, Visa Cash App RB takımını, F1 Academy takımının unvan ortaklığını ve Oracle Red Bull Racing takımını kapsıyor. Visa logosu Oracle Red Bull Racing ve Visa Cash App RB araçları ile bu takımların F1 Academy yarış araçlarında yer alacak.

Visa Pazarlama Başkanı Frank Cooper III, ” Bu çığır açan bir ortaklık ve aynı zamanda Visa markasına, dünya üzerindeki en hızlı büyüyen spor branşlarından biriyle etkileşim fırsatı sunuyor. Bu iş birliği, Visa olarak bireylere ‘başarmak’ için ilham verme ve her gün, her bir yarış veya etkinlikte küçük adımlarla ilerleme vizyonumuzla güçlü biçimde örtüşüyor” dedi.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın