Düzenlediği eğitim ve sertifika programları ile şirketlerde başarılı bir kurumsal yönetim yapısı oluşturmaya destek olmayı amaçlayan TKYD Enstitü,  24-25 Ocak’ta “Halka Açık Olmayan Şirketlerde Kurumsal Yönetim Uygulamaları” eğitimini düzenleyecek.

Kurumsal yönetim anlayışının ülkemizde tanınması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi misyonuyla hareket eden ve 2003 yılında gönüllü bir sivil toplum kuruluşu olarak kurulan Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD)’nin, 21 yıllık bilgi birikimi 2022 yılı itibarıyla TKYD Enstitü marka kimliği ile yeni bir boyut kazandı.

24-25 Ocak tarihlerinde 10.00 – 13.00 saatleri arası zoom üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilecek eğitimin konuşmacıları MD Yönetim ve Strateji Danışmanlık, Birçok Şirkette Yönetim Kurulu Üyesi, Yönetim Kurulu Danışmanı Mustafa Doğrusoy, Ünsal Hukuk Bürosu Kurucusu Av. Burçak Ünsal, Hergüner Bilgen Üçer Avukatlık Ortaklığı Ortak Av. Kayra Üçer ve The Coaching Company Yönetici Koçu ve Eğitmen Aslı Poyrazoğlu olacak.

Kimler Katılmalı?

Hissedarlar, aile şirketlerinin profesyonel çalışanları, aile şirketlerinde yönetim kadrosu adayları, yöneticileri ve konuya ilgi duyan danışman ve uzmanlar eğitime katılabilir.

Eğitim içeriğinde; Kurumsal yönetime neden ihtiyacımız var, kurumsal yönetimin temel kavramları, kurumsallaşma kurumsal yönetim tartışmaları, örneklerle şirketler için yaşanabilecek sorunlar, dünyada ve ülkemizde temel mevzuat, G20/OECD Kurumsal Yönetim İlkeleri, TTK Mevzuatı, SP Mevzuatı, yönetim kurulu oluşumu, toplantı, düzen ve esasları, yönetim kurulu üyelerinin hukuki sorumlulukları, müzakerelere katılma yasağı, yönetim ve temsil yetkisinin devri ve daha pek çok önemli konuya yer verilecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın