Türkiye’nin lider zincir marina işletmesi Setur Marinaları, 20-28 Ocak 2024 tarihleri arasında, Avrupa’nın en önemli tekne fuarlarından biri olan ve dünyanın her yerinden çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan Boot Düsseldorf’ta, tekne ve deniz tutkunlarıyla buluşuyor. 

Setur Marinaları, Türkiye’nin önde gelen denizcilik ve marina işletmecilerinden biri olarak, uluslararası alandaki etkileyici varlığını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, dünyanın en büyük ve saygın, tekne ve denizcilik fuarı Boot Düsseldorf’ta, Setur Marinaları bu yıl da yer alacak. Her yıl, denizcilik sektörünün önde gelen profesyonellerini, yat üreticilerini, denizcilik ekipmanı sağlayıcılarını ve deniz tutkunlarını bir araya getiren etkinlik, sektördeki son gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri sergileme açısından önemli bir imkân sağlayacak.  

Ziyaretçilere, Setur Marinaları’nın sunduğu benzersiz deneyimleri keşfetme fırsatı sağlayacak olan fuar, aynı zamanda Türkiye’nin deniz turizmi potansiyelini de dünya genelinde tanıtma fırsatı sunacak. Setur Marinaları Boot Düsseldorf’ta misafirlerine çok özel ayrıcalıklar sunacak ve benzersiz fırsatlarıyla 13. Salon 13D76 numaralı stantta uluslararası denizcilik camiasını ağırlayacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın