TÜSİAD ve OECD, geçtiğimiz haftalarda açıklanan OECD PISA 2022 sonuçlarını değerlendirmek ve bu sonuçların ekonomik kalkınma ve geleceğin çalışma hayatı açısından yansımalarını ele almak üzere 9 Ocak 2024 tarihinde, 13.30-17.00 saatleri arasında bir konferans düzenliyor.

Konferansta OECD PISA 2022 sonuçları kalkınma ve geleceğin çalışma hayatı açısından ele alınacak. PISA araştırmasını yürüten OECD Eğitim ve Beceriler Direktörü Andreas Schleicher konferansa konuşmacı olarak katılacak. 

TÜSİAD ve OECD, geçtiğimiz haftalarda açıklanan OECD PISA 2022 sonuçlarını değerlendirmek ve bu sonuçların ekonomik kalkınma ve geleceğin çalışma hayatı açısından yansımalarını ele almak üzere 9 Ocak 2024 tarihinde, 13.30-17.00 saatleri arasında bir konferans düzenliyor. TÜSİAD Konferans Salonu’nda gerçekleşecek “Eğitime Bakış: PISA 2022 Sonuçlarının Ekonomik Kalkınma ve Geleceğin Çalışma Hayatı için Önemi” başlıklı konferans ile eğitim ve iş dünyasından temsilcilerin katılımıyla eğitimin ve çalışma hayatının geleceğine yönelik kapsamlı bir diyalog ortamı yaratılması hedefleniyor. 

Etkinliğin açılış konuşmalarını OECD Türkiye Direktörü ve OECD İstanbul Merkezi Başkanı Achraf Bouali ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan yapacak. Açılışın ardından PISA araştırmasını yürüten OECD Eğitim ve Beceriler Direktörü Andreas Schleicher, “OECD PISA 2022 Sonuçlarından Çıkarımlar: Dünya Ekonomileri için Beceri Temelli İnsani Gelişmeye Yönelik Temel Bulgular” başlıklı ana tema konuşmasını gerçekleştirecek.Avrupa Eğitim Vakfı’nın katılımıyla eğitimde iyi örneklerin paylaşılacağı bölümün ardından program, Değişen Dünyada Kalkınma Hedefiyle Eğitim Sistemini Yeniden Düşünmek başlıklı panel oturumunda iş dünyasından ve eğitim alanından yöneticilerin değerlendirmeleri ile sona erecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın