Kanyon, sevdiklerine sürpriz yapmak ve özel hissettiren hediyelerle şaşırtmak isteyenleri 30 – 31 Aralık tarihleri arasında en güzel hediye seçenekleri ile buluşturuyor. 

Aralık ayı boyunca Kanyon’u saran yeni yıl ritmi ve heyecanı, Yeni Yıl Hediye Pazarı’nda da etkisini sürdürmeye devam ediyor.  Her yıl düzenlenen geleneksel hediye pazarı, bu yıl da birbirinden orijinal ve çeşitli hediye seçenekleriyle dolup taşıyor.

Hayatın içinden renklerle kişilerin özgür ve rahat hissedebilecekleri koleksiyonlar tasarlayan ve farklı uygulamalarla insanlara, hayvanlara ve doğaya destek olmayı kendine görev edinen giyim markası Cluf, doğal soya veya bal mumu ve kağıt iplikli pamuk fitil seçenekleri ile özel olarak geliştirdikleri benzersiz kokuları bir araya getirirken, parafin ve fitalat gibi kimyasallar içermeyen mumlarıyla Echoes Candle & Scent Lab, göz alıcı tasarımlarıyla Elem Atelier & Le’île Concept, sürdürülebilir yaşam gereçleri, kişisel bakım, hobi, ev ve yaşam ürünleriyle öne çıkan Fan Craft, glutensiz içerikli kahvaltılık, granola ve sağlıklı atıştırmalıklarıyla Glutensiz Fabrika, zarif aksesuarlarıyla Jewelish, ilham veren modern el yapımı seramik ürünleriyle Müstakil Dükkan, çocuklar için eğlenceli ve yaratıcı ürünler hayal edip tasarlayan OMY, ilham kaynağı ve oluşum amacı sokak hayvanlarına düzenli mama ve veteriner desteği vererek yuvalandırılmalarına yardımcı olmak olan, evcil hayvan aksesuar markası St. Pia, yeni etiketli ve ikinci el tekstil, aksesuar, ev dekorasyonu ürünlerinin satışıyla eğitim, sağlık, sokak hayvanları gibi konuların iyileştirilmesine destek olan bir iyilik platformu ve sosyal girişim olan Givin, ve çok daha fazlası Kanyon Yeni Yıl Hediye Pazarı’nda!

Siz de sevdiklerinizin yeni yılını özel hediyelerle kutlamak istiyorsanız 30-31 Aralık tarihlerini şimdiden ajandanıza not edin!

30 Aralık Cumartesi

Açılış: 10.00

Kapanış: 20.00

31 Aralık Pazar

Açılış: 10.00

Kapanış: 18.30


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın