Türkiye’de ticaretin dijitalleşmesine liderlik eden Hepsiburada, gücünü “Derin Öğrenme”den alan uygulama kampanyasında toplam dönüşümü yüzde 175 artırırken, toplam sipariş başına maliyeti yüzde 64 düşürmeyi başardı

HALKA ARZA KATILAN YATIRIMCI SAYISI 100 MİLYONA YAKLAŞTI

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, yeni müşteri sayısını artırmak ve sipariş başına maliyeti düşürmek için RTB House ile potansiyel oluşturan uygulama kampanyası gerçekleştirdi. Performans hedeflerinin yanı sıra marka güvenliğini önceliklendiren yerleşimler ve görünürlük amacıyla yola çıkılan kampanyada yüksek yatırım dönüşü alındı.

Kampanya boyunca 32 kategoride milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan Hepsiburada ile yakın çalışan RTB House ekibi, kampanya performansını farklı hedefler, alt kampanyalar, kategoriler ve cihaz optimizasyonu gibi parametrelere göre optimize etti. Ayrıca Derin Öğrenme teknolojisi ile kendi kendine öğrenen algoritmalar, kullanıcıların tercihlerine uygun modelleri göstererek optimizasyonu sürekli hale getirdi. Kullanıcıların davranışlarına göre oluşturulan ürün ve kategorilerin bulunduğu sınıfının en iyi görselleri, doğru kişilerle doğru zamanda buluştu.

TİCARİ ARAÇ GRUBUNDA YILIN İLK 11 AYINDA ÜRETİM YÜZDE 4, HAFİF TİCARİ ARAÇ GRUBUNDA İSE YÜZDE 7 AZALDI

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın